Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Poraďte, prosím: Zašle-li mi někdo mail v němž je příloha (např.obrázky), tato příloha se mi zcela automaticky, sama, otevře v těle dopisu. Totéž se stává, odesílám-li podobný mail já. Přílohe je nejen v označení "příloha", pod příslušným označením, ale ještě před odesláním je také otevřena v těle odesílaného dopisu. Nevím, co provést, aby to takhle hloupě nefungovalo, protože dříve se mi to nestávalo a přílohu jsem si musel teprve rozkliknout. Věřím, že existuje nějaká docela jednoduchá náprava, ale nevím jaká a zatím mi nikdo nebyl schopen jinde můj dotaz zodpovědět. Předem děkuji za pomoc. Milan
Děkuji za snahu, ale vyzkoušení nepřineslo kýžený výskedek. V okně se mi pak nezobrazuje ani základní text mailu. Já potřebuji, aby se mi základní zpráva zobrazovala a přílohu abych si musel rozkliknout (pod zaménkem kancelářskésponky). Ale zatím se mi příloha otevírá zcela samovolně pod textem mailu. Stejně děkuji za ochotu.Milan
Díky za ochotu. Ale já nechci ani to, aby se mi z přílohy otevřel jen prostý text. Chci, aby se jakákoliv příloha otevírala pouze na můj pokyn (t.j.poklepem na kancelářskou svorku) a nikoliv automaticky. A to i v případě, že jde o prostý text. Potřebuji, aby se mi otevřelo jen tělo zprávy, podle řádku zprávy, který zvolím z výčtu došlých a o otevření, či neotevření přílohy abych mohl rozhodnout sám podle druhu došlé zprávy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.