Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
přeinstaloval jsem OS(z Vista na Win7) a s tím jsem přeinstaloval i iTunes. Chci se zeptat zda při synchronizaci(sync). Někde jsem četl, že po sync na novém OS se všechna data(hudba, obr, hry atd.) smaže jako ochrona proti kopírování. Je to možné?
Dá se tomu nějak zabránit?
Děkuji
L.Buňát
obávám se že to možné je ... já jsem si radši našel na netu program který nahradí itunes a je mnohem jednodušší a rychlejší - stačí chvíle na googlu
Hell.. je to tak stahni itunes připoj ipad a jkékoli autosynchornizace odmítni...
Poté by mělo stačit "přenést nákupy ze zařízení ipad" až to bude doporučím ipad vysunout a ručně omrknout v pc zda všehny obrázky aplikace a atd jsou jak v pc i v ipadu jinak bude ipad krom app nenávratně vyprázdněn...
Kdyby se tato věc řešila před instalací widlí stačilo vytáhnout ze starých itunes bár bájtových souborů a byl klid ted budeš zbytečně stresovat...
Alexabd147.. tak kdo je zvyklej po česku krást těžko se s itunes zžívá ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.