Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s windows xp

Od: mikiki* odpovědí: 6 změna:

Zdravím,po nainstalování windows xp jsem počítač chtěl vyzkoušet,zda pojede,ale při načítání windows hodí modrou smrt,ta rychle zmizí a počítač se restartuje,nevíte někdo,čím to je?Přeinstalováním si nepomůžu.Děkuji za odpovědi

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Zkuste spustit v nouzovém režimu,po startu F8,zakázat restart a napište co říká modrá smrt.

doplněno 16.11.11 19:32:

Jak píše bena,ze stránek výrobce třeba na flashku pomocí jiného PC. pro jistotu si pak zazálohovat všechny ovladače.

mikiki*
hodnocení

už jsem vytáhl ramku,a už se to rozjelo,jenže ted studuju,jak nainstalovat ovladače,abych se dostal k síti.Xp si je samo nevyhledá.už jsem to zkoušel

bena*

Napište typ a výrobce síťové karty a my Vám je seženeme. Nebo si je můžete sehnat sám z jiného počítače.

Co se týká RAM pamětí - tak instalovat jen stejné typy na stejné frekvenci a pokud možno i od stejného výrobce. A též doporučuji paměti odděleně samostatně zkontrolovat programem Memtest.

A doporučil bych udělat novou instalací s jendou RAMkou - byla-li ta druhá vadná nebo se tloukly, je možné, že při instalaci se mohla stát malá chyba a jak je známo, malá chyba roste a jednou se z ní může stát pěkně vyklá závažná chyba.

mikiki*
hodnocení

Realtek RTL8102E

ahasver4*

playgate.cz/...

Tady jsou ovladače na síťovou kartu Realtec na XP

mikiki*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]