Nejste přihlášen/a.
Zdravím,po nainstalování windows xp jsem počítač chtěl vyzkoušet,zda pojede,ale při načítání windows hodí modrou smrt,ta rychle zmizí a počítač se restartuje,nevíte někdo,čím to je?Přeinstalováním si nepomůžu.Děkuji za odpovědi
Zkuste spustit v nouzovém režimu,po startu F8,zakázat restart a napište co říká modrá smrt.
doplněno 16.11.11 19:32:Jak píše bena,ze stránek výrobce třeba na flashku pomocí jiného PC. pro jistotu si pak zazálohovat všechny ovladače.
už jsem vytáhl ramku,a už se to rozjelo,jenže ted studuju,jak nainstalovat ovladače,abych se dostal k síti.Xp si je samo nevyhledá.už jsem to zkoušel
Napište typ a výrobce síťové karty a my Vám je seženeme. Nebo si je můžete sehnat sám z jiného počítače.
Co se týká RAM pamětí - tak instalovat jen stejné typy na stejné frekvenci a pokud možno i od stejného výrobce. A též doporučuji paměti odděleně samostatně zkontrolovat programem Memtest.
A doporučil bych udělat novou instalací s jendou RAMkou - byla-li ta druhá vadná nebo se tloukly, je možné, že při instalaci se mohla stát malá chyba a jak je známo, malá chyba roste a jednou se z ní může stát pěkně vyklá závažná chyba.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.