Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde se přihlasit na Gladiatus

Od: paloma* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, potřebuji poradit, proč se nemůžu přihlásit na Gladiatus - hraju na serverech 12, 14 a 15. Do minulého úterý mi všechno fungovalo bez problémů ale potom mi 15 spadla a od té doby se nemůžu přihlásit. Mám prohlížeč Mozillu, ale zkoušela jsem i Explorer a ani tam mi to nejde. Skáče mi tam stále toto : Vypršel čas spojení , Při pokusu kontaktovat servers15.gladiatus.cz vypršel časový limit Server je dočasně nedostupný. Zkuste to prosím znovuza chvíli. Pokud se vám nezobrazují ani ostatní stránky, zkontrolujte síťové připojení svého počítače. Pokud je váš počítač chráněn firewallem nebo proxy serverem, zkontrolujte, zda má
Firefox přístup na Internet.

Ostatní hry mi ale jedou bez problémů. Toto se mi děje jen doma,odjinud je připojení v pořádku. Již jsem zkoušela vymazat paměť i cookies, restartovat - nic nepomáhá. Tento problém má i syn na notebooku - doma mu také s 15 nejde ale jinde bez problémů. Prosím o radu Paloma :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fosfik*
hodnocení

0x

Tak to fakt nwm. Ale mě to dělá to samí :)

paloma*
hodnocení

ahoj, od kdy ti to dělá? A taky na s15?

faxiks5
hodnocení

0x

Toto se mi též stávalo na S5 ale kdyz se mnel jeste explorer.naistalovaval sem si zrovna mozillu a pak sem ji zas smazal a neslo to se prihlasit ... vymazal sem vse co jen slo a zkusil naistnout chrome.. od te doby zadny problem.. a sem spokojen i s Ad don 2.5.1.

Faxik Server 5 [Dominion]

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]