Nejste přihlášen/a.
Dobry den muzete mi nekdo poradit,nevim jak vyresit problem mam notebook a pri vypalovani dat na dvd disk mi vzdy napise na zacatku procesu vypalovani selhalo chyba pri vypalovani a toto dela jen na disku ktery nejde premazat,na disku Rw tyto chyby nedela,ikdyz jsem koupil nove disky Verbatim DVD RW+,ninus mi nejdou a tyto disky se v Notebooku zaseknou a vubec se nespusti jaky muze byt problem?jinak vypalovacka mi normalne nahrane disky prehrava takze asi problem neni podle me ze by byla spatna vypalovacka ze by odesla co s tim?
doplněno 16.11.11 20:37:takze se jedna o netebook Asus x5 dab series, opticka mechanika je...MATSCHITA DVD-RAM UJ862AS SATA CD ROM DEVICE,drive jsem normalne pouzival disky DVD+,i DVD RW+,a vse bylo bez problemu,takze to bude chtit urcite updatovat firwale mechaniky-ale jak pri tomto postupovat?jinak se chci zeptat jestli tento druh mechaniky dokaze nahrat data na DVD-RAM?take jsem zapomel dodat ze jsem si jeste stahoval nedavno Nero 10 a Dvd fab a po oddzkouseni jsem tyto programy odinstaloval a nechal jen FRE verzi,jestli to taky neni tim ze jsem neco spatne nainstaloval ci odinstaloval
Stáhněte si .. slunecnice.cz/...
a podívejte se jestli vaše mechanika DVD RW + vezme.A to že něco přehraje neznamená že taky vypaluje.Nedávno jsem jednu takovou měnil.
doplněno 16.11.11 12:01:Jaký máte typ notebooku?
doplněno 16.11.11 12:59:Vlastně se to taky stává,když je špatné nastavení vypalovacího nástroje.
Tak ovladače by měly být tady.. driver-helper.org/...
Ta odinstalace Nera,dělal jste ji tímto?... instaluj.cz/...
Jinak Nero po sobě nechává zbytky,drží se jako klíště a působí problémy.
Dle mého názoru:Nejlepší z nera je verze6 nejvýš 7.Vyšší verze už jsou osekané.Ale ještě skus stahnout si Advanced system care pro.S návodem instalace atd.Odkud-to nesmím napsat.Snad pochopíš.Skus jim projet komp.Bud ti najde chybu a opraví,nebo bude nutné koupit nové HDD.Bral bych toto jako poslední možnost.
doplněno 17.11.11 13:56:Vyčistí ti i zbytky po jakémkoliv programu.Nebo je ještě dobrý prograc ccleaner ze stahuj.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.