Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace Apache na win7

Od: marek119977* odpovědí: 5 změna:

Ahoj. Potřeboval bych nainstalovat nějaký virtuální server s Apachem, MySQL a PHP (to už si tam pak doinstaluju, to už vim jak ;) ).. Já akorát moc nevím jak se tyhle věci tvoří, tak jestli by někdo měl nějký step-by-step návod jak si u sebe na pc vytvořit něco na čem pojede Apache a budou se tam dát zkoušet php skripty, byl bych moc rád :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Instalace Apache, MySQL a PHP na Windows

myego.cz/...

marek119977*
hodnocení

nějak jsem se v tom návodu zasekl.. Jsem u nastavování adres (mám v té složce jeden ukázkový soubor kdyby to chtělo něco načíst).. ale protože se tu lokální IP mění, tak jsem dával všude 127.0.0.1 .. ve všech souborech jsem upravil to co tam bylo, akorát jsem dal tuhle adresu - localhost.. přesto ať napíšu cokoliv z toho jak jsem to kde pojmenoval, tak to nejde. Do hosts jsem dával 127.0.0.1 www.testweb.cz testweb.cz a localhost. Listen je na 127.0.0.1 název localhost. Ať tam zadám cokoliv tak to načítá, načítá, stále načítá.. a nelze zobrazitdoplněno 16.11.11 20:01: Tak jsem pochopil že to asi musím dojet dokonce i s tím php atd.. Ale jiný problém - Prý mám přesunout soubor php.ini-dist ... Ten tam ale není, pouze php.ini-development a php.ini-production .. Je tím myšlen jeden z nich?

hodnocení

2x

Jednoduchá instalace a ovládání, vše v jednom (doporučuji) - stahuj.centrum.cz/...

stma
16.11.11 17:21
hodnocení

0x

XAMPP

marek119977*
hodnocení

Tak já nevím. Podle návodu jsem zkoušel neúspešně (kde jsem skončil jsem napsal), první balíček jsem sice nainstaloval a upravil jsem httpd.conf ale nějak mi to taky nefunguje.. byl by někdo ochoten třeba přes skype si trošku zahrát na helpdesk a pomoct?

Zatím si php zkouším na ic.cz, ale pořád to nahrávat přes ten pomalej FTP je o nervy..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]