Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tracker.cztorrent.net nefunguje

Od: tommypacy* odpovědí: 12 změna:

nevíte někdo jak opravit chybu z tracker.cztorrent.net/...? když najedu na torrenty tak to napíše : CHYBA: Nemáš přístup k torrentům

a když se chci zaregistrovat tak to napíše : CHYBA: Byl dosažen maximální počet registrací. Zkuste to později...

a přitom není dosažen mamximalní počet uživatelu a ukazuje se to už tak 3 mněsíce a pořad nic

prosííííím o pomooc :)

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

medwed*
hodnocení

4x

A kde vidis chybu proste mas to tam jasne napsany jednoduse zablokovali tracker kvuli takovym jako si ty jenom sosaji a nesdili tak ze tak...

marek119977*
hodnocení

3x

pročti si pravidla CZtorrentu, nalezneš tam odpověď .. že to tam neni ani nezkoušej, sám jsem to tam našel ;)

kubo0

tak to je aka blbost! mal som ratio 2,5 ... takze ma nemali preco bloknut!

keby som dosiel pod limit 0,5 tak to pochopim

goku

GREED

Padli.

firstik

2,5 :D:D od tý doby co sem se dostal na 10, tak mi to pod 8 nespadlo:D:D

Ale zas se stává docela často, že server má nějaký problémy.

zdenin*
hodnocení

0x
norela

pojede to ale jeste se ceka na jakesi RAM atd pac jim spadl servr ale nebojte se pojede to :)

czbob

Ufff... doufám, že ano. Bez tohoto trackeru bych byl v háji.

zdenin*
hodnocení

0x

Super uz faka *hej*

hodnocení

0x
Aktuálně neslape, na Facebooku se nic najít nedá. Kdo ví? Je to už definitivní konec?
facebook.com/...
sssssss

Taky by mě zajímalo *bum*

flucht
hodnocení

0x

Já bych to zatím neřešil. Doufejme, že se to vrátí do normálu. Hledat teď odpovědi na nesmyslné otázky o funkčnosti tracker.cztorrent.net jsou předčasné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma cztorrent

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]