Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Při zapnutí pc se mi nezapne MONITOR

Od: laniek odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, pri zapnutí pc se mi zapne monotor. Mam zakladní desku MSI 760GM (FX) alza.cz/... procesor AMD FX-4100 alza.cz/...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Zkontrolovat propojovací kabel PC-monitor.Popřípadě na zkoušku vyměnit.Kontrola grafický karty.Usazení ve slotu.

doplněno 15.11.11 17:16:

Zapoměl jsem vyzkoušet i připojení jiného monitoru.

laniek
hodnocení

Ano i jiný monitor mi delá to o samé. Tato deska má integrovanou grafickou kartu a kdyz to pripojim k ní delato také. Nemohlo by to být tím že by procesor nepasoval na základní desku?

dzordz*

Tahle otázka skoro zní, jako že jste měnil desku a procesor a teď se vám počítač nezapne?

ahasver4*

Já tam rozpor nevidím.To PC jste stavěl vy?Nebude spíš chyba v nějakém špatném zapojení?

laniek
hodnocení

Doufám že to bude jen chyba pri spatném zapojení..., ale nevím vše se mi zdá v pořádku zkousím ruzné možnosti a nic.

ahasver4*

Nešlo by to popsat trochu více?PC se rozjede?Nějaké pípání?Napájení desky je OK?Chtělo by to prostě ještě nějaké info...Ale začíná fotbal...:)

doplněno 15.11.11 20:36:

A ještě,otázka,kterou položil dzordz není vůbec od věci.Jestli ano,tak až se vyřeší monitor,bude asi další problém,tuhle výměnu asi nerozdýchá OS.Ale to já jen tak všeobecně...

amidamaru*

Asi jsi špatně zapojil zakladku.Skus se zaměřit na kablíky,co ti vedou od diod a zapínani kompu.-Ve předu.

laniek
hodnocení

Tak nebude chyba v zapojení, ale asi v nových komponentech. Nic nepipa a vse je zapojeno urcite dobre. Byla tam dána karta která zjistí chyby a vypadá to na procesor ukazuje ze neni nalelezen, nebo spatne pracuje. Pri zapnutí se ani nezapne kontrolka na klavesnici. Zitra jedu komponenty vyreklamovat a doufam ze nebudu muset cekat 30 dni.

carno
hodnocení

0x

Koupil jsem si na alze tu samou i stejné CPU a také mi nejde monitor. koukal jsem na stránky výrobce zda jsou kompatibilní a vše je OK. V zapojení bych taky problém neviděl páč tam chybu taky nemám, zkoušel jsem i externí grafickou kartu a klávesnice s myší také nereagují

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]