Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem z plochou při startu

Od: kuhor* odpovědí: 7 změna:
Mám windows XP a teď z ničeho nic, když zapnu PC najede mi přihlašovací obrazovka a po přihlášení, když najíždí plocha tak je tam jen pozadí...Ikony, nabýtka Start prostě nic tam není jen pozadí...nevíte čím to je nebo jak to jde opravit?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zkus se podívat do tohoto adresáře, jestli tam jsou zástupci těch ikon:
C:Documents and Settingsjméno uživateleDesktop
Děje se tento problém i u jiných uživatelů?
kuhor*
ale jak mam najed do tech dokumentu?když se mi nezobrazí ani tento počítat ani nabýtka start, jak kdyby se nic nenačte jen pozadí plochy a děje se to u obou uživatelů co tam mam
woodstock*
Příčin může být velmi mnoho. Od zavirovaného PC po poškozené registry. Jde spustit systém v nouzovém režimu? (Po zapnutí PC přerušovaně mačkat F*smich*. Možná by pomohla opravná instalace WinXP (nezaměňovat s přeinstalováním). Je toho hodně a každá závada bývá dost specifická a řeší se po internetu velmi těžko. Často bývá velmi důležitá informace, co tomu předcházelo. (Prohlížení např. erotických webů, otevření zavirovaného mailu, aktualizace antivirového programu, instalace"nějakého programu). Taktéž by stálo za to zkusit bod obnovení...atd...atd...atd
Průzkumník se ti spustí po stisku kombinace kláves Windows(taková ta vlaječka)+E. Ale mám takový dojem, že to nebude nic platné. Po jakém zásahu do PC se ti to přihodilo? Pokud ti nepomůže bod obnovení, můžeš se vydat cestou opravné instalace nebo kompletní čisté instalace operační ho systému.
kuhor*
hodnocení

Zřejmě po instalaci aktualizací win xp, spíše po jejim přerušení ( vypnutí PC "natvrdo" ) ...k obnovení systému se nemam jak dostat
V tom přáípadě zkus jako první možnost záchrahy opravnou instalaci z CD. Při bootování nespouštěj konzoli na opravu stiskem R, ale dostaň se až k instalaci Win a tam oprav tu instalaci, kterou máš na disku.
kuhor*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]