Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antivirový program

Od: sanka* odpovědí: 3 změna:

Ahoj,k zakoupenému notebooku jsem dostal norton security 2012,ale na notebooku byl u předinstalovaného windowsu i nějaký mcafee antivir,tak se chci zeptat,který je lepší,popř. na jak dlouho je asi ta licence mcafee?Nikde to nemůžu najít a zase si říkám proč jí nevyužít a potom až nekativovat ten norton,nebo to má taky nějakou expiraci ta aktivace?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

2x
Hlavně nespouštět oba!Můžete je vyzkoušet postupně.Norton je dle mě lepší.Pro odinstalaci potom použijte utilitu výrobce antiviru.doplněno 14.11.11 22:36: Na Mc Afee... antivirovecentrum.cz/... Norton.. Norton Antivir Removal ToolPodle toho,který si ponecháte.doplněno 14.11.11 22:38: a myslím,že ten Mc Afee bude třicetidenní zkušební verze...doplněno 15.11.11 00:59: A jen pro zajímavost,Avast,antivir zdarma,má vynikající výsledky...:)
sanka*
hodnocení

Taky si myslím,že to nebude na nějou dlouhou dobu,třeba roční to Mcafee,sám jsem dřív měl avast,ale k notebooku byl jako dárek mobilní internet,nebo antivir,tak jsem si radši vzal zdarma ten Norton..

ahasver4*

Jo,Norton je dobrej,jen jsem měl pocit,že mi moc zpomaloval PC.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]