Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny. Mám problém s mým notebookem. Mám v něm nainstalovane win7 ultimate a nefunguje mi ovládání hlasitosti na klávesnici. Bohužel acer má podporu ovladačů jen na Visty. Na displeji se mi stupnice hlasitosti zobrazuje i graficky znázorňuje, ale hlasitost se nemění. Musím měnit hlasitost jen ikonou zvuku v systemtray. Bohužel při hraní her je to trochu problematické. Máte někdo podobný problém? Můžete mi poradit? Předem děkuji.
Tady by zabrala pouze výměna ovladačů. Zkuste nainstalovat ty pro Visty, možná to rozchodíte.
Děkuji za radu, ale bohužel, to jsem už zkoušel a nezabralo to. Zkusil jsem stáhnout ovladače od výrobce zvukovky, zvuk jede, ale ovládání na klávesnici ne.
Peru se s tím už dlouho,mám stejnou mašinu a nic.Tak už jsem to vzal.Buďto Vistu nebo se smířit s tím,že ve widlích 7 to nejde.
doplněno 18.11.11 11:28:Já to zkusil ale bezvýsledně.Žádná reakce...
Dík za odpověď. Ještě bych mohl zkusit napsat do Aceru, ale mám pochybnosti, že se stím budou zabývat.
Tak mě napadlo vyzkoušet tohle,to by Vám nestačilo?Já to tedy nezkoušel... slunecnice.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.