Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převod zvuku v .mkv z DTS na Dolby Digital

Od: jablek odpovědí: 3 změna:

Ahoj,
koupil jsem novou TV, která si přes USB poradí snad se vším, kromě zvuku v DTS :(, To je dost zásadní problém, protože mnoho HD .mkv filmů používá zrovna toto kódování. Mohl by mi někdo poradit co možná nejjednodušší cestu, jak přímo v .mkv zvukovou stopu zaměnit za Dolby Digital nebo AAC bez snížení kvality? Na různých fórech jsem našel starší témata, která se tím zabývala, ale všechno mi přišlo přehnaně složité...
Poradí mi někdo, prosím?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vyzkoušej program Avidemux. Videostopu dej jen kopírovat a Audio převeď.

jech.webz.cz/...

juldab*

MKVtolnix použít mkv extrakt potom předělat v jakýmkoliv zvukovým kompresoru a znova mkvtollnix tentokrát mkvmerge na složení. Dělát takhle cca 30 kousků tejdně. Na rekompresi používám foobar s addonsy

doplněno 14.11.11 21:41:

Popř použit přímo program videohelp.com/...

jablek
hodnocení

Ahoj,

tak jsem vyzkoušel ten MKV2AC3 a funguje..akorát mi to u 6GB filmu trvalo 1,5h, takže jsem zvědavej, co mě čeká dneska u 12GB :D Dík

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]