Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde stáhnout Realplayer

Od: wladi* odpovědí: 11 změna:

V minulosti jsem měl instalovaný Realplayer , hlavně z důvodu, že jsem nemusel zadávat URL, stačilo při sledování YouTube kliknout a už se natáčelo.Nyní jsem chtěl znovu instalovat Realplayer ale nedaří se, instalace nabíhá jen do 55 procent.Zkoušel jsem vypnout Firewall ale nepomáhá.Prosím, poraďte.Mám W XP.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Udělá to i tenhle? stahuj.centrum.cz/...

Já měl to samý a nějak jsem na to nepřišel proč.Ale tohle mi funguje...

doplněno 14.11.11 07:48:

Teda v IE 9.Na Chromu to nenahrává...

wladi*
hodnocení

To už jsem také zkusil, dokonce jsem to zkusil i z německych stránek stáhnout, stále ale naprosto totéž.Ještě doplním , mám IE8.

ahasver4*
hodnocení

0x

Pamatuju si,že se to vždycky seklo na 55 procent a dál už nic.Nezbylo někde něco z té staré instalace?Když jsem ho pak odinstaloval přes Revo Uninstaler,tak instalace proběhla dobře.

doplněno 14.11.11 08:12:

Jestli Revo nemáš,zkus vyčistit PC tímhle,smázne i zbytky v registrech.Možná to pak půjde... slunecnice.cz/...

wladi*
hodnocení

CCleaner používám pravidelně, to nepomáhá, zkusím Revo.

doplněno 14.11.11 08:58:

Stáhl jsem revo unist.Netroufám si ale do toho sáhnout, zdá se to být pro mne moc složité.

ahasver4*

Proč složitý?Je česky?Zobrazí nainstalované soubory a tam odinstalovat.Pak pustit scan,až zežloutne,zaškrtnout všechny zbytky a dát osdtranit...

doplněno 14.11.11 10:25:

Ještě mě napadla jedna věc,ale...Jak je to dlouho,co byl ten Real Player funkční?Dala by se skusit Obnova systému do toho data..Jenže to by pak zmizly všechny progy,které se od té doby nainstalovaly.

wladi*
hodnocení

Právě , že v tom seznamu programů není Realplayer, takže nemám co smazat.Napadlo mne, po tom co jste mne upozornil na možnost využít bod obnovy, že bych mohl použít zálohu na ext.harddisku, tam by ten přehrávač mohl být.Ovšem, tím se vrátím cca. jeden rok zpět.

dzordz*

Google říká, že některým lidem, kteří měli problém se zaseknutím na rozličných procentech, pomohlo program instalovat s vypnutým antivirem, případně ještě v režimu nouze. Některým dalším ale ani to nepomohlo.

ahasver4*

Když tak čtu,co píše dzordz...Nejsem si jistej,jestli v tu dobu,kdy to blblo,jsem neměl Avast...Co mám Eset,tak se mi tenhle problém neobjevil.Ještě bych zkusil soubor stáhnout a nainstalovat při vypnutém prohlížeči...Ale dál už nevím...*zed*

doplněno 14.11.11 11:00:

Jo a rok zpátky bych se nevracel...

doplněno 14.11.11 11:40:

Protože mi to nejde z hlavy tak se na to ještě určitě podívám,kdybych na něco přišel,dám sem vědět.

wladi*
hodnocení

Tak jsem ze zoufalství ještě odstavil Avast a nic se nezměnilo, stále jen do 55 procent.Kašlu na to, třeba časem to půjde.Dík za trpělivost, dávám body oboum pisatelům.

ahasver4*

Ještě se zeptám takhle,ten Real Player by se dal ručně odstřelit v regeditu...Troufnul by jsi si na to?Když jsi napsal,že Revo je složitý,tak nevím,nevím.Špatný zásah do registru znamená průser,musel by jsi přesně vědět co smáznout.Napsal bych přesný postup ale upřímně,radit zásah do registru na dálku není to pravý ořechový.Píšu to jen proto,že mě štve když něco nejde...

doplněno 14.11.11 13:44:

Jasan,vždycky je lépe,když mrkne znalec...Ale ten pocit,že si člověk něco udělal sám,je k nezaplacení...Na všechno ostatní je Mas...Au,to by byla reklama...*ua*

wladi*
hodnocení

Díky, ale to bych si netroufnul.Mám kámoše, který má podstatně větší znalosti, snad ho časem dotlačím k návštěvě u mne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]