Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ovládání přestavníků přes PC

Od: fatalwir® odpovědí: 3 změna:

Zdravím možná si to představuju jak Hurvínek válku ale časem bych si chctel postavit modelové kolejiště TT a vždycky sem si přál to oládat přes počítač nejlépe nějakej šunka-laptop (tudíž výsledek musí být přes LPT nebo USB). Nechci pres PC ovládat všechno, jenom výhybky (asi tak 30) a nechci nic drahýho kupovat spíš něco zbastlit (vím že takových serepetiček na komletní ovládání komlet všeho na netu je, ale je to na mě moc drahý). Takže moje představa: PC spojenej s bedničkou (asi by měla přídavné napájení) a z bedničky by byly výstupy na ovládání přestavníků. šlo by to vůbec nějak? děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

juldab*
hodnocení

0x

Co třeba tohle pollin.de/... bohuže ich sprache shlecht ( nebo tak nějak) a tady je borec co do toho dělá dl4cu.de/...

hodnocení

to první se nezdá špatné ale je tam nějakých 10 relátek (já bych jich pitřeboval o malinko víc xDD) a tom druhýmu nerozumim (no jo no němčina)

doplněno 14.11.11 06:01:

a navíc bych na to první potřeboval spíš nějaké schéma či tak něco kupovat se mi to nechce

ahasver4*
hodnocení

0x

Odpověď na vaši otázku je,že ano.Tedy podle tohoto... jimam.wz.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]