Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Mám takový problém když jsem na PC1 a mám zaplý internet a někdo si zapne druhý počítač a zaky zapne internet tak mě se tady začne strašně sekat (např při hraní) a někdy dokonce uplně vypadne internet na PC1 (hlavně když se zapínaj na PC2 videa).Ale když to udělám opačně že na PC1 zapnu videa tak na PC2 všechno šlape jak má, vůbec nic se neseká!
Fakt už nevim co s tim.Je to od té doby co máme O2 Optimal dřív jsme měli UPC a nebyl problém.Bohužel už UPC mít nemůžem není tu přípojka.
Prosím poradte jak bych měl tento problém vyřešit.Domnívám se že je to něco v softwaru...
Děkuji za odpovědi
Jo to same mam i ja taky O2 jsem na netu bracha zapne net a vylitne hodnekrat vylitne net oboum tak restartujeme modem prepojujeme kabely a pak to nejak naskoci taky nevim cim to je O2 jsou na nic uz mesic mi dluzej modem na zrychleni netu na 16mb a nemaji ome zajem tak ja o ne asi taky prestanu mit zajem
Jenom taková úvaha.Mám taky 02,napjeny tri PC a nepozoruji problém.Spíše bych ten Váš PC1 projel nasledujícími nástroji... slunecnice.cz/...
Ono by neškodilo vlastně proskenovat obě PC...
doplněno 13.11.11 15:48:A ještě přidám... eset.cz/...
Bacha na pomluvy!
Problem bude jen a jen u tebe. Já se připojuju na O2 z X míst a ještě jsem nenarazil na problém a to si myslím, že net používám na podstatnější (více náročné) věci než ty.
Já taky mám neoblívené isp, ale na tyhle pomluvy si dej fakt bacha, neseš si za to zodpovědnost sám. Pokud nejsi spokojen tak odejdi, nechápu proč používáš adsl doteď.
To já nevim prostě vždycky se mit u seká internet když se tam na duhem pc surfuje a při zapínání videii mi to tu uplne spadne
Ja jsem zakaznik O2 je muj pan tak proc se o me nestaraji?Volal jsem jim tam uz 3x a nevedeli si radyTed stim modemem volal jsem jim ze chci zrychlit net a oni ze mi modem poslou do 5ti pracovnich dni nojo ale to jsem jim tam volal zacatkem rijna
a jeste maji tu opovazlivost mi volat a nabizet jene sluzby a delat jako ze o nicem nevedi
Po pravdě, do řešení takovéhoto problému bych se taky nehrnul. Pokud modem zůstane připojený a spadne net jen na vašich pc, může být hledání příčiny na celé hodiny, nejlépe ještě aby i někdo přijel, po telefonu se toho moc nespraví, jen ta komunikace notně nasere obě strany. A pak také to, že to je vlastně "váš problém".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.