Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mechanika nevidí dvd

Od: marek119977* odpovědí: 5 změna:

Ahoj. Právě jsem se snažil znova nainstalovat jednu hru, kterou jsem dřívě dohrál.. Ale když dám dvd do mechaniky, tak se nezobrazí. Když v tento počítač mechaniku rozkliknu, tak hlásí že není vložen disk. Pamatuju si, že ten samý problém jsem měl i při první instalaci a že po tom co mi někdo řekl jak, trvalo řešení chviličku.. Jenže si už nepamatuju co to bylo :( neví prosím někdo co s tím?

Pozn.: win 7 32-bit, hra Assasins creed Brotherhood (ano, opravdu originál)

Předem díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

2x

Co zkusit to mechaniku odpojit a pak znovu připojit.Jednou mi to pomohlo.

doplněno 13.11.11 01:35:

Nebo vyčistit čočku,což jsem si vzpomněl,že jsem taky už dělal a zabralo to...:)

doplněno 13.11.11 01:44:

Mimochodem,ve Správci zařízení je mechanika vidět?

marek119977*
hodnocení

Kouknul jsem na to, a moc moudrej z toho nejsem.

doplněno 13.11.11 01:53:

Tak jsem zkusil odpojit a připojit, a to třetí zmizelo..

Mechanika nevidí dvd
ahasver4*

Upřímně,já taky ne...Co se stane,když jednotlivě klikneš pravým a dáš aktualizovat ovladač?

doplněno 13.11.11 01:57:

A když to po tom odpojení zrestartuješ,načte se znova?

marek119977*
hodnocení

tak po znovu připojení mechaniky jsem restartoval pc a už to vidí nejenom mechaniku, ale i dvd ;) díky moc, netušil jsem že i tady pomůže klasické "vypnout a zapnout" :D

ahasver4*

Takhle to přesně mělo být!:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]