Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obnova SIM z Vodafone park

Od: wydra® odpovědí: 3 změna:

Prosím nemáte někdo zkušenost s obnovou ztracene SIM, kdyz jsou tel čísla zálohovaná ve Vodafone park? Ja se u nich ptala ale slečna říkala, že tam přístup nemají, to že nemohou. Já jsem si právě pro případ ztráty tam všechna čísla zazálohovala . Jak dobře jsem učinila sice už vím, ale teď nevím, jak je do nové SIM stáhnout? Za pomoc děkuji, za snahu také!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Řekl bych,že byste se měla na počítači připojit ke svému účtu u Vodafone Park a tam snad naleznete nabídku na stažení čísel zpět

hop®
hodnocení

0x

Při zálohování jste patrně také nešla za slečnou se SIMkou v ruce a neprosila jste o zazálohování. ;)
Obnova dat většinou probíhá obdobně jako záloha, pouze jde o opačný směr.
Jak jste data zálohovala? Přímo z mobilu? Přes počítač?

hodnocení

@zajda a @hop samozrejme, ze jsem pripojena ! Jenze mi to nabizi pouze export do CSV nebo do Outlooku. CSV do mobilu poslu, ale kam, to nemuzu najit, do kontaktu ne a hlavne mi to neda ani zadnou nabidku. Navic to mne chce oznacit vsechny kontakty, kazdy zvlast, coz je v tom mnozstvi prace na hodinu! Do Vodaf zavolat budu muset, ovsem zpoplatneni hovoru je primo umerne "dřině" kterou musí vyvinout aby mi odpovedeli. Forum na to tema je ukonceno. Chjooo ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]