Nejste přihlášen/a.
Porad tě mi nákej program.co převádí,klasický DVD filmy do formátu AVI,nebo DIVIX,mám plno filmu v DVD kvbalitě ,ale potřeboval bych je překodovat,nebo převést,aby stoho byl klasický film ve formátu AVI,prostě zmenšít.A když tak nákej program spíše jednoduší,a lepší kdyby to bylo v češtině,a když néééé,tak nákej program ,plus jak bych ho měl správně nastavit,v cizím jazyku( v angličtině)nebo návod jak ho nastavit.Předem VÁÁÁÁM VŠEM DĚKUJI.
To, co chcete udělat se nazývá rippování DVD. Na to je výborný Format Factory - používám ho, je zdarma a včeštině. Je i jednoduchý. Přesto tu je několik návodů jak na něj: jnp.zive.cz/... nebo jnp.zive.cz/...
A ještě by mě zajímalo když skopíruji DVD do počitače,tak jse mi objeví složka AUDIO,A VIDEO,v tom audiu nic není ale v tom Videu jsou složky,tak bych jse chtěl zeptat,jak to spojit,abych měl jenom jeden soubor,jako třeba klasicky film AVI například VETŘELEC.AVI například 800MB.Oto mi jde.Aby jse mi to prostě spojilo jeden soubor jak když stahuji klasickej AVI SOUBOR TŘEBA S ULOŽ TO,Moc vám Děkuji.
Tak ty složky AUDIO_TS a VIDEO_TS jsou z filmového DVD. Pokud je máte v počítači, tak spusťte Format Factory, vyberte ROM zařízení/CD/DVD/ISO, klikněte na DVD do videosouboru a buď zvolte složku, ve kterém se AUDIO_TS a VIDEO_TS nachází nebo mechaniku, ve které je filmové DVD. Jako formát doporučiji použít WMV, eventuelně AVI.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.