Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Napájení bez baterie

Od: eviik* odpovědí: 6 změna:

Zdravím a prosím o pomoc.Mám již špatnou baterii,chtěla bych napájet jen na proud,ale to se mi nedaří.Uprostřed displeje mi stále lítá obrázek baterie(+ nápis Mode batery) i když baterii vyndám nebo ponechám.Je nutné zakoupení nové,nebo to nějak jde udělat a já nevím jak?Moc,moc děkuji za radu,Eva

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

danten*
hodnocení

0x
Ano, existuje alternativa a ta se jmenuje dokovací stanice.
doplněno 11.11.11 16:04: Dokovací stanice se pohybují v cenové relaci od 800,- do 4000,-
Napiš název výrobce a typové označení notebooku a já ti vložím odkaz k nahlédnutí.
Někdy vyjde levněji nová baterie.

Ahoj danten, mám stejný problém s tímto notebookem :COMPAQ EVO N115. Můžu taky poprosit o odkaz? díky...

danten*
czechcomputer.cz/...
Univerzální pro všechny HP notebooky.

děkuju... ale nová baterie vyjde levněji... škoda...:(

danten*
To ano, ale pokud máš notebook na stole a vloženou baterii + neustále dobíjíš = baterie se rychle opotřebuje a ztratí na trvanlivosti.
eviik*
hodnocení

Ahoj,přidala jsi se k mé otázce a nikdo neporadil.Já jsem to vyřešila(tedy zatím).Zkus baterii nechat zcela vybít,až se notebook vypne a potom jí znovu nabij.Pomohlo mi to,držím Ti palce a možná nebudeš muset kupovat nic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]