Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím, kde najít stažené písničky!

Od: mrnousek* odpovědí: 21 změna:

Zdravím!

Potřebuji pomoct! Vždy, když si stáhnu písničku, tak ji nemůžu najít! Není na ploše... Kde by to všecko mohlo být?

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Pokud si pamatuješ název písničky, tak si ho dej vyhledat v PC a až ho to najde, tak na něj klikni pravým tlačítkem myši a dej Otevřít umístění souboru. Otevře se ti složka, ve které je to staženo.

mrnousek*
hodnocení

to už jsem zkoušela, ono to nic nenajde

doplněno 10.11.11 21:20:

Napíše to: Hledání bylo dokončeno. Nejsou k dispozici žádné výsledky k zobrazení.

hodnocení

1x

Koukni do Dokumentů, třeba tam bude nějaký složka Stažený soubory či tak nějak podobně. A proč chceš stahovat na plochu? Ta by pokud možno měla být úplně prázdná a ne zaneřáděná ikonama a nespočtem různejch složek a souborů.

mrnousek*
hodnocení

Protože ty písničky potřebuji použít a takhle nemůžu...

Sice je hezký, že ty písničky potřebuješ použít, ale můžeš stejně dobře i z jakýkoliv jiný složky. Ale aby jsme se vrátili k otázce. Píšeš, že ani nevíš čím stahuješ, ale bez této, PODSTATNÉ informace se ti bude strašně těžko radit. Používáš internetový prohlížeč, nebo nějaký program na stahování?

mrnousek*
hodnocení

Stahuju z Ulozto.cz. Víc však nevím.

bena*
hodnocení

0x

Zkuste najít v Dokuemntech nebo na disku najít složku Stažené nebo Stažené soubory nebo jak něco...

Pomocí jakého programu stahujete? Dá se to zjistit v jeho nastavení, kam stahuje

mrnousek*
hodnocení

Takovou složku jsem nenašla.. On když se MŮJ MILOVANÝ TATÍČEK ODSTĚHOVAL, odnesl s sebou skoro všechny informace o PC. Zbylo mi jen to PC a to, co mě za těch 10 let naučil... Nevím ani, čím stahuji. :(

morena*
hodnocení

0x

To se mi dělo taky, pomohlo až když jsem klikla v Mozzile na Nástroje - Možnosti - ve složce Obecné - Uložit všechny soubory do - a tam je to napsaný kde se to ukládá.

mrnousek*
hodnocení

Já tam nemám to "Uložit všechny soubory do"... *sok**ee*

morena*

a máte mozzilu nebo explorer?

mrnousek*
hodnocení

mám mozilu Firefox

morena*
hodnocení

0x

tak potom ještě (jestli si pamatujete název nějaké té písničky) klikněte na Start - Hledat - Obrázky, hudbu nebo video - a napište tam část té písně. Např: písnička - Red hot chili peppers californication - tak napište jen to californication a mělo by vám to najít kde se to nachází.

zababa
hodnocení

0x

Zkuste v prohlížeči stisknout klávesovou zkratku ctrl + J, objeví se vám složka kam ukládáte stažené soubory.

hodnocení

0x

Pokud si pamatujete klíčové slovo v názvu písničky pak kliknout na Start - Hledat - soubory či složky a vyplnit. Pak chvili počkáte a po vyhledání v průzkumníku uvidíte cestu kam se soubor uložil.

mrnousek*
hodnocení

ale to nic nenajde! Mam to ve správci stahování, ale ten mi moc nepomůže, když s tou písničkou musim udělat prezentaci obrázků!

Mrnousku tak už nám konečně prozrad jméno programu kterým to stahuješ. Bez toho se fakt asi nikam nehnem a ty tu prezentaci neudeláš.

mrnousek*
hodnocení

Když to jméno neznám, tak vám ho neprozradím. To je logický...

bena*

Jeslti používáte na internet Mozilu Firefox tak se jukněte do Nástroje-Možnosti a knoukněte se tam.

Nebo Mozilu IFreofx pošlete ke všem čertům a stahujte si to přes Internet Explorer /takové to modré(tyrkysové) e se zlatým prstencem). Nemáte-li tam takovou ikonku, tak si ho stáhněte odsud: software.seznam.cz/... a nainstalujte

Ale bez toho ti logicky moc neporadíme. Něčím to přeci spouštíš, klikneš na nějakou ikonu a něco u ty ikony je napsanýho, ne?

stribrnak*
hodnocení

0x

zkus toto z uložto stáhnou a hlavně se kóukej kam se to ukládá,tam by snad mohly být všechny již tvé stažené soubory

Eagle-ABBA.mp3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]