Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odinstalace-avastu free

Od: radek1980* odpovědí: 2 změna:

Dobrý večér,chtěl bych jse zeptat,a hlavně poradit,jak odinstalují z PC,antivirus AVAST FREE.Dal jsem si tam heslo,ale už to je dlouho,a zapoměl jsem ho,a když to chci v ovladacích panelech,jak je odinstalovat,ODINSTALOVAT,tak to chce heslo,ale já ho nevím,jinak to asi odinstalovat nejde.Nevíte náhodou,jak to obejít.Prostě ho NECHCI.Předem děkuji za odpovědi.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

stribrnak*
hodnocení

0x

myslím,že to půjde v nabídce start,ovládací panely-programy a pak odinstalovat program

bena*
hodnocení

0x

avast! se dá odinstalovat tak, že si stáhnete tento nástroj: avast.com/...

Systém restartujte a spusťte ho v Nouzovém režimu /F8/. Tam ten nástroj spustíte a avasta by to mělo smazat.

Poté nainstalujte jiný solidní antivir a stáhněte a nainstalujte si i zrovna program CCleaner /při instalaci odmítněte nabídku na google chrome či google toolbar/. S CCleanerem vyčistěte jak registr tak i disk.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak odinstalovat avast

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]