Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vylepšit počítač na hraní her?

Od: honzi0020® odpovědí: 9 změna:

Dobrý den

Potřeboval bych poradit jak vylepšit počítač na hraní her, myslím si že je velmi slabá grafika.

Processor
Model : Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2160 @ 1.80GHz
Speed : 1.8GHz
Cores per Processor : 2 Unit(s)
Type : Dual-Core
Integrated Data Cache : 2x 32kB, Synchronous, Write-Thru, 8-way, 64 byte line size
L2 Cache : 1MB, ECC, Synchronous, ATC, 4-way, 64 byte line size, 2 threads sharing

Total Memory : 992MB DIMM DDR2

Chipset
Model : Intel G41 DRAM Controller
Front Side Bus Speed : 4x 200MHz (800MHz)
Total Memory : 1GB DIMM DDR2
Shared Memory : 32MB
Channels : 2
Memory Bus Speed : 2x 333MHz (666MHz)

Video Adapter : Intel(R) G41 Express Chipset (8 SP 400MHz, 32MB DDR2 128-bit, Integrated Graphics)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stany*
hodnocení

0x

Kromě slabé grafiky je slabý taky procesor, paměti a základní deska. Hry si samozřejmě zahrajete, ale jen ty co vysly pred 5 lety a drive. Na nove hry potebujete nove PC. Pokud jste z Brna, ozvěte se na PM a můžeme něco vymyslet. Vylepšit jen grafiku nemá smysl, je to jen vyhození peněz

hodnocení

bohužel nejsem z Brna.

Kdy jsem se koukal do Alzy kolik chtějí za herní procesor, tak jsem chtěl trochu vylepši stávají o grafiku a do roka si koupit pořádnou mašinu ale naní ted nemám.

Jde mi spíše udělat nějaké provizorium

Zázraky nečekej, ale rozhodně si pomůžeš jakoukoliv grafikou. Třeba i stařičká GeForce 7600GT (na aukru k sehnání kolem 400 Kč) rozjede hry jako Crysis, GRID, Call of Duty 4, Flatout, Test Drive Unlinited...

hodnocení

Nemůžete mi doporučit nějaký výkony procesor co by byl herní nebral tolik elektriku a nestál tolik co v alze?

nějaký Intel Core2Duo nebo Core2Quad do patice 775. Ovšem pokud je počítač pomalý na hry, největší rozdíl udělá právě ta grafika. A procesor můžeš zkusit přetaktovat, já mám třeba E2200 (původní 2,2 GHz) a podařilo se mi z něj stabilně dostat 2,86 GHz ;)

hodnocení

Doporučil by jste mi tento

peco.cz/...

Nějak si nerozumíme, bavíme se o procesoru a najednou je řeč o celé PC sestavě?

Doporučit ho můžu, ale záleží pořád na tom co od počítače očekáváte a jaké hry chcete hrát. A pozor, v ceně počítače nemáte Windows

hodnocení

Ted bych potřeboval s počítače udělat herní ale nemusí přehrávat nové hry stačími jen hry z do roku 2009 protože vím, že novější hry už mají HW náročnost někde jinde.

Do tohoto počítače se mi moc investovat už nechce spíše jsem doufal, že by jste mi poradil grafiku, kterou bych sem mohl dát a abych si mohl záhrat ty starší hry.

Do tohoto počítače jsem tenhle rok dal novou základovou desku, zdroj, v základově desce byla daná i grafika straou byla zničena tak jsem tam nechal tu co tam byla už od výrobce a větráky.

Moc se mi kvůli tomu nechce vrážet peníze do tohoto ale ani se mi moc nechce kupovat nový protože ty komponenty jsou nové a jsou spíše na administrativní úkony než nehraní ale i přesto stáloto peníze.

Tak jsem doufal spíše radu na grafiku. Protože co mi říkal je to dvoujadrač, před tím tam byl 3ghz a šel my v pohodě Crysis

fargo*
hodnocení

0x

Slabá není jen grafika. Slabá je celá sestava, tohle byl podprůměr už před 8mi lety.. doporučuji koupit celou novou sestavu :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]