Nejste přihlášen/a.
Tak už jsem tu zase se svými amatérskými počítačovými dotazy Minule jste mi tu dobře poradili, jak přehrát stažený film a jak k němu přidat titulky, zkusím to do třetice. Na ulozto jsem koukal, že je tam ke stažení i Super Mario Bros, tak jsem si to z takové nějaké nostalgie stáhl do PC a teď mi to nejde přehrát. Jedná se o soubory s názvem super_mario_galaxy_2_wii-part1 a SuperMarioBrosDeluxe_new. To se spouští ve stejném přehrávači jako filmy => VLC media player, KMPlayer? Nemůže být chyba v tom, že názvy stažených souborů neobsahují koncovku .rar (přestože jsou to soubory rar, tak tak nejsou nazvané)?
Ne nespouští...Já si to stáhl a povedlo se mi to rozchodit.Jen to bude chvíli trvat než to sesmolím jako návod.Dám to do vnitřní pošty.vydržíte?
Tedy,jestli je to tohle...
Já jen něco doplním
1) Jelikož stahujete hru, neboli software, tak porušujete autorský zákon, konkrétně §30
( Za užití díla podle tohoto zákona se nepovažuje užití pro osobní potřebu; to neplatí pro zhotovení rozmnoženiny počítačového programu či elektronické databáze nebo rozmnoženiny či napodobeniny díla architektonického stavbou.)
2) Ten první soubor, co jste stáhl Vám bude nanic a to ze dvou důvodů: a) stáhl jste verzi pro wii konzoli, coz je vidno z nazvu souboru b) stahl jste jen part1 (neboli část 1)
3) Instalace her, jakozto software, se instaluje spustenim setup.exe , install.exe, setup.msi a tak dále... Vetsinou jen praxi zjistite jak hru nainstalovat. Casto má adresar s programem, hrou uvnitr i soubor README nebo CTIME nebo INSTALL, ABOUT atd ... kde bývá (většinou anglicky) popsán i způsob instalace. Pokud je hra vypálena na mediu a obsahuje Autorun, spustí se Vám instalace sama.
4) RARy to jsou, ale nejspíše (jak jsme se dozvěděli v jiném vlákně) máte skryté přípony známých souborů a proto vidíte možná jen koncovku part1 ,což je jak už jsem psal výše jen označení jednoho z (nevím kolika) částí archívu. Musí se postahovat všechny. Poté se musí archivy rozbalit do původní podoby.
doplněno 11.11.11 08:40:add bod 1 - to je možná důvod, proč jste neobdržel včasnou odpověď viz pravidla této poradny...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.