Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak v PC spustit hru Super Mario Bros?

Od: 3t* odpovědí: 5 změna:

Tak už jsem tu zase se svými amatérskými počítačovými dotazy;) Minule jste mi tu dobře poradili, jak přehrát stažený film a jak k němu přidat titulky, zkusím to do třetice. Na ulozto jsem koukal, že je tam ke stažení i Super Mario Bros, tak jsem si to z takové nějaké nostalgie stáhl do PC a teď mi to nejde přehrát. Jedná se o soubory s názvem super_mario_galaxy_2_wii-part1 a SuperMarioBrosDeluxe_new. To se spouští ve stejném přehrávači jako filmy => VLC media player, KMPlayer? Nemůže být chyba v tom, že názvy stažených souborů neobsahují koncovku .rar (přestože jsou to soubory rar, tak tak nejsou nazvané)?

Jak v PC spustit hru Super Mario Bros?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

2x

:)Ne nespouští...Já si to stáhl a povedlo se mi to rozchodit.Jen to bude chvíli trvat než to sesmolím jako návod.Dám to do vnitřní pošty.vydržíte? :)

doplněno 10.11.11 12:39:

Tedy,jestli je to tohle...

Jak v PC spustit hru Super Mario Bros? #2
3t*
hodnocení

Budu rád za každý návod a ano, je to i tahle hra (která jde hrát sice i online, lae není tam možnost ukládání).

3t*
hodnocení

Poradí někdo?

hodnocení

0x

Já jen něco doplním :)

1) Jelikož stahujete hru, neboli software, tak porušujete autorský zákon, konkrétně §30

( Za užití díla podle tohoto zákona se nepovažuje užití pro osobní potřebu; to neplatí pro zhotovení rozmnoženiny počítačového programu či elektronické databáze nebo rozmnoženiny či napodobeniny díla architektonického stavbou.)

2) Ten první soubor, co jste stáhl Vám bude nanic a to ze dvou důvodů: a) stáhl jste verzi pro wii konzoli, coz je vidno z nazvu souboru b) stahl jste jen part1 (neboli část 1)

3) Instalace her, jakozto software, se instaluje spustenim setup.exe , install.exe, setup.msi a tak dále... Vetsinou jen praxi zjistite jak hru nainstalovat. Casto má adresar s programem, hrou uvnitr i soubor README nebo CTIME nebo INSTALL, ABOUT atd ... kde bývá (většinou anglicky) popsán i způsob instalace. Pokud je hra vypálena na mediu a obsahuje Autorun, spustí se Vám instalace sama.

4) RARy to jsou, ale nejspíše (jak jsme se dozvěděli v jiném vlákně) máte skryté přípony známých souborů a proto vidíte možná jen koncovku part1 ,což je jak už jsem psal výše jen označení jednoho z (nevím kolika) částí archívu. Musí se postahovat všechny. Poté se musí archivy rozbalit do původní podoby.

doplněno 11.11.11 08:40:

add bod 1 - to je možná důvod, proč jste neobdržel včasnou odpověď viz pravidla této poradny...

ahasver4*

Je to pravda a já si to nějak neuvědomil.Omlouvám se nicku 3t.Při psaní toho návodu mě to trklo,proto jsem ho nedokončil.*zed*

doplněno 11.11.11 11:08:

Stejně tak se omlouvám i Poraďte.cz.Musím si to víc hlídat.*plac*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]