Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spybot Search, při spuštění už 3x vypadl PC

Od: viky® odpovědí: 21 změna:

Při spuštění kontroly Spybot Search v PC, program běžel asi 5 min. pak se vyblokoval počítač. Při další kontrole vše bylo OK, bez nálezu. Další den opět při spuštění Spybot Search, chvilku běží, ani ne 5 min. a vypadne PC. Dnes po spuštění kontroly, PC vypadl potřetí. Nevím co tomu je? Když dám kontrolu CCleaner, Avast, oba jsou bez nálezu. Prosím o radu, děkuji.

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Radu mám jedinou.Smažte Spybot.Mám s ním jen špatné zkušenosti.

doplněno 09.11.11 22:15:

A pokud možno tímto... slunecnice.cz/...

Nezanechává po odinstalaci žádné ,,zbytky,,.

doplněno 10.11.11 00:19:

Jen malá oprava... slunecnice.cz/...

hodnocení

Výborně, ale co tam dát místo něj? Kdo bude dělat kontrolu PC?

ahasver4*

Máte přeci Avast,ten si poradí.A také máte CCleaner a snad i Superantispyware.Takže na hlídání a údržbu vše,co potřebujete.Ale nemusíte se mé rady držet.Jen,já bych nic,po čem mi padá PC,nechtěl...

sondaw*

Souhlasím s kolegou,Spybot už dávno není to, co býval. Mnohem lepší (aspon moje zkušenost) je SuperAntiSpyware

Na vyčištění PC potom právě zmiňovaný CCleaner, používám ho bez problémů léta, vyhledá a opraví i chyby v registru, předtím nabídne vytvořit zálohu, kterou doporučuji vždy udělat. Uloží se jako registrační položka a v případě potřeby vrátíte registr do stavu před čištěním. Nic dalšího podle mě nepotřebujete

hodnocení

Kam se správně má uložit stahovaný soubor? Ukládám do Dokumenty - Downloads. Když jsem stáhla SUPERAntiSpyware4201046, rozbalila, nevím, kam to uložit, aby to bylo správně pro PC. Obrázek.Děkuji za radu.

SpybotSearach už je v nenávratnu, odešel.

Spybot Search, při spuštění už 3x vypadl PC
ahasver4*

Jestli jsem to dobře pochopil,tak nepotřebujete už nic nikam ukládat.Máte stažený instalační soubot,ten červený znak s vlaječkou,tak na něj pravým a spustit.Pak se začne instalovat...

hodnocení

Prosím, podívejte se na obrázek, nejde mi to a nevím proč. Děkuji

Spybot Search, při spuštění už 3x vypadl PC #2
ahasver4*

Máte ten soubor odtud? slunecnice.cz/...

Jak dlouho se nic neděje?Mám zkušenost,že to chvilu trvá,než se instalace spustí,byl bych chvíli trpěivý.Ta druhá tabulka znamená spustit jako admin a to chce správné jméno a heslo.Nastavila jste nějaké jméno a heslo při instalaci OS?Při instalaci by se měla objevit tabulka,kde je na prvním místě Spustit a na druhém Spustit jako...Použijte to první...Nejsem teď na stroji s XP,tak doufám,že to píši správně...

hodnocení

Stažené to je správně, jak máte napsáno, našla jsem to v Poraďte.cz. Když někomu posílám něco psané na PC, tak při uložení je Autor: moje jméno a příjmení. To znamená, že majitel počítače je moje jméno a příjmení. Heslo je to čím otvírám účet v PC. Tak nechápu, proč to nechce. Jméno bylo nastaveno při nákupu PC. Dá se někde podívat, jaké je jméno a heslo na PC? Jen pro kontrolu.

ahasver4*

No,já se bojím jedné věci ale je to Vaše věc a mě do toho nic není.Ze Slunečnice se Vám nestáhne v raru.Ten obrázek mi říká dost věcí,třeba,že ten znak je čeština do Superantispywaru.Teď už to chápu,proč ta tabulka.Ale nechci to tu rozvádět.Smažte to,celé.A stáhněte si program z té adesy z mého odkazu.Bez problémů se Vám to nainstaluje.Heslo můžeme rešit jindy,pro Váš problém teď není důležité.

hodnocení

Už je to hotovo, jménoa příjmení to nechce, tak nevím.

Spybot Search, při spuštění už 3x vypadl PC #3
ahasver4*

Tak to spusťte,teď už jen na tlačítko Spustit.Nemusíte pravým.

doplněno 11.11.11 02:26:

A jen OK:::

hodnocení

Tak, je to uložené

Spybot Search, při spuštění už 3x vypadl PC #4
ahasver4*

Vy jste to uložila do složky Revo uninstaler?Tak to začínám být trochu bezradný,to se přiznám a tápu.Po kliknutí na OK se stalo co?

hodnocení

To se uložilo samo, mám to znovu smazat a nainstalovat?

doplněno 11.11.11 02:57:

Při instalaci mi to dalo tuto nabídku na uložení, Revo uninstaler, tak jsem se domnívala, že je to srávné.

doplněno 11.11.11 02:58:

Internet Explorer

doplněno 11.11.11 03:12:

Znovu jsem vše nainstalovala, ale z Gogle Chrome, to vypadá takto.

doplněno 11.11.11 03:17:

Musíte mít andělskou trpělivost, já už bych někoho takového odstřelila. Za 5 sednout. Děkuji.

doplněno 11.11.11 03:19:

Děkuji za laskavost, ráno v šest padám, tak až později. Viky

Spybot Search, při spuštění už 3x vypadl PC #5
ahasver4*

V jakém prohlížeči to stahujete?Ten soubor po stažení by měl vypadat asi takto...

doplněno 11.11.11 02:57:

A je mi líto ale už se mi klíží oči.Pokud Vám neporadí nikdo ráno,můžeme pokračovat..

doplněno 11.11.11 03:00:

Při instalaci se to neptá kam uložit ale instaluje se to do programů...

doplněno 11.11.11 03:04:

Tak při stahování dejte spustit ne uložit...

doplněno 11.11.11 03:17:

Joóóóóóóóóóóóóóó,tak to má vypadat!Ale já už nemám sílu,budem pokračovat ráno.:)Nebo klikněte na Next a ono se to rozjede...

doplněno 15.11.11 19:41:

Tak to mám velkou radost,to mi věřte...*ua*

Spybot Search, při spuštění už 3x vypadl PC #6

hodnocení

Nainstalováno

Spybot Search, při spuštění už 3x vypadl PC #7

hodnocení

Při spuštění

Spybot Search, při spuštění už 3x vypadl PC #8
ahasver4*

Ano,to je ono.

ahasver4*
hodnocení

0x

Tlačítko Check for Updates..:)

Spybot Search, při spuštění už 3x vypadl PC #9

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]