Nejste přihlášen/a.
Tam "mřížka" (spíš šachovnice) se zobrazuje jen v grafických editorech a znázorňuje právě tu "průhlednost".
Takže pozadí průhledné je
Mikihans:
Pane jo, jak je to někdy jednoduché Já to otevíral vždy v prohlížeči picasso, a ten ukazoval i tu mřížku. Když jsem to otevřel ve windowsáckém, vše průhledné
Děkuji
A měl bych ještě jeden probém, který dneska nastal, poradíte?
Když mám rozpracovaný nějaký projekt a vedle druhý, do kterého bych chtěl nějaké vrstvy překopírovat, někdy mi to jde a zkopírují se, někdy se zkopírují ale nejdou vidět, v okénku té vrstvy také nic není a samozřejmě nepomůže ani skrytí všech ostatních vrstev.
Nevíte co dělám špatně? Že jedno logo zkopíruju a třeba automobil, který je vedle loga už nikoliv?
Neporadil by mi někdo, jak zkopírovat ty vrstvy do jiného projektu? Proč to někdy neukáže vrstvu? Potřebuju to udělat
Co přesně je v těch vrstvách, které nejsou vidět? Ideální by bylo, kdybys poslal tu jednu problémovou vrstvu někam nahrál. Prostě vzít projekt a smazat ty ostatní vrstvy... Předpokládám, že používáš ten postup, který jsem ti už jednou dával:
Zdravím Charlí
Ano samozřejmě používám ten tvůj postup a taky jsem s tím ten problém tehdy vyřešil, ale teď mi to jednou jde, jednou ne, postup vždy stejný - není složitý Spíš v tom bude někde nějaká blbost..
V tom projektu je automobil, je samostatný, ořezaný na hotovo a v jedné vrstvě, když ho nahraju do nového projektu, ať už tak nebo do nové PRÁZDNÉ vrstvy, nahraje se, vidím popisek ale nevidím ho v projektu ani v té vrstvě jako obrázek miniaturní... Projekt původní má 80mb..
doplněno 14.02.13 22:20: Tak teď už má 225mb
Ještě doplním.. Když to auto dám zkopírovat do nového dokumentu, tak se zkopíruje.. Ale do toho letáčku, co dělám, nikoliv.. Ani potom když ho chci zkopírovat z té nové..
Udělal jsem takový pokus. Vytvořil jsem dokument o velikosti A4 a tam něco namaloval. Pak jsem si vytvořil dokument 2cm x 2cm. Z toho velkého dokumentu jsem vložil vrstvu do toho malého. Ta vrstva se vložila mimo zobrazovanou oblast a pokud bych neměl nástroj Move Tool (klávesová zkratka V) a zaškrtnuto Show Transform Controls (v menu nahoře, kde se nastavuje třeba velikost štětce apod.), tak bych si toho také nevšiml. Ještě jsem si radši odzoomoval pomocí ALT + kolečko myši, nebo je na to i nástroj. Třeba máš podobný problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.