Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Avast! - Informace

Od: vlazy* odpovědí: 8 změna:

Dnes mi antivirový program avast zobrazil informaci tak jak je vidět na obrázku. Zajímalo by mne o co se jedná a jak bych měl na to reagovat?

Avast! - Informace

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Buď nechal bych to být - klik na tlačítko OK nebo bych vypnul zabezpečené spojení SSL/TLS v nastavení emailového klienta. avast! poštu zabezpečí sám. Myslím, že vše přesměrovává na 127.0.0.1, což je lokání počítač, tam to zkontorluje a odešle a naopak.

vlazy*
hodnocení

bena: "nebo bych vypnul zabezpečené spojení SSL/TLS v nastavení emailového klienta." A kde konkrétně se to dá vypnout. Používám Thunderbird 7.0.1.

bena*

Thuderbird nepoužívám, ale mělo by to být v nastavení účtu /někde Nástroje-Možnost účtů nebo taknějak/

vlazy*
hodnocení

Našel jsem to v nastavení odhozího serveru (SMTP) ale mám tam nastavené "Zabezpečení spojení: Žádné" a tak není co vypínat.

bena*

Tak teď jsem si všiml, že ten internettv.exe není Thuderbird, ale nějaký program Readon TV Movie Radio Player. Nepoužíváte-li odinstalovat, používáte-li, nechal bych to asi být...

vlazy*
hodnocení

Program Readon TV Movie Radio Player používám. Je to dobrý program na přehrávání internetových televizí a nerad bych se ho zbavoval odinstalováním. Hrozi něco mému počítači když to nechám být?
bena*

Pokud máte firewall tak ne. Koukněte do Start-Ovl. panely-Brána firewall, jeslti je zapnutý. Pokud ano, tak je to v pořádku. Klidně zaškrtněte to Nepovolovat výjimky. Pokud by byly problémy s připojením, tak to zrušte.

Používáte-li jiný firewall, tím líp

vlazy*
hodnocení

Bránu Windows Firewall mám zapnutou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]