Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hdd smazal jsem vsechny jeho oddily

Od: mikiki* odpovědí: 17 změna:

Zdravim,jak mam znovu dat oddily na hdd?mam dva,jeden 500Gb a na tom mam windows,druhy ma 160GB a ja jsem smazal vsechny jeho oddily pres windows 7.Jakmám znovu dat ty oddily?Druhy Hdd se mi vubec neukazuje.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Pokud byly již oddíly odstraněny, těžko je obnovíte zpět...

mikiki*
hodnocení

takze to znamena,hdd muzu vyhodit?

danten*
To znamená, že si můžeš nainstalovat nový 7 a pak obnovit soubory nějakým recovery programem. Recuva apod.
bena*

S tím obnovováním souborů bych moc nepočítal... mnoho se toho neobnoví a kdyžuž, tak to bude nečitelné...

danten*
Pokud nebude na odstraněné oddíly nic dávat a začne obnovovat, tak se mu může podařit i 80%. Záleží i na tom, jestli používal koš, nebo cleaner a jak často měnil soubory.
doplněno 08.11.11 18:30: Teď jsem si vzpomněl na program GetDataBack (FAT32 nebo NTFS).
Pokud disk připojí k jinému PC, tak se soubory obnoví.
Podmínkou je, že po odstranění oddílů už na disk nic necpal.
ahasver4*

Já musím souhlasit s bena,Recuvu jsem si párkrát testoval a vždycky to byla bída.Pár foteček a nějaké zbytečnosti ale s tím důležitým si nikdy neporadila.Né nadarmo ty společnosti,co se tím zabývají,chtějí za obnovu nehorázné peníze...

doplněno 08.11.11 18:37:

Souhlas danten ale ten GetDataBack (FAT32 nebo NTFS).je placený,nevím,jestli by to v trial verzi zvládl...

danten*
viz. doplnění odpovědi
doplněno 08.11.11 18:42: V trial akorát jpg a bmp.
Může se porozhlédnout na netu, nebo využít služby nejdeto.cz.
Oni GetDataBack mají.
Pozn. to není reklama ikdyž mám nabídku spolupráce. ;)
mikiki*
hodnocení

No,ted je problém,mám zapojit normálně jen jeden hadr a spustit z biosu win 7?Protoze,kdyz tam necham oba dva hdd,takmuj se ukaze ale ten druhej vubec.a oddil jsem zkousel vytvaret,ale nejde,

danten*
Rozhodně bude lepší odnést oba HDD ke kamarádovi a u něj obnovovat.
Pokud nebudeš chtít data zpět, tak napiš a poradím ti co a jak dál.
mikiki*
hodnocení

Data jsem vytahl vcera,ale dneska jsem hdd formatoval a omylem jsem smazal vsechny jeho oddily.Byly 3.Kdyz bys bylhodnej a poradil by jsi dal a podarilo by se me to dati do kupy podle tvyho navodu,urcite bych se nejak odmenil.

danten*
Tak jdem na to.
Máš funkční Windows 7, který můžeš normálně spustit, nebo musíš udělat novou instalaci.
mikiki*
hodnocení

ještě že skacu do reci,mas icq,face,mail nebo neco tak?abychom to tady neza...li :D jojo,mam zapojeny ty dva hdd,zatim jedu na ten muj 500gb s windowsem 7

danten*
Momentálně jsem pouze mobilní, takže bohužel.
Mohli bychom to probrat na mém webu, ale tady se mohou ostatní alespoň poučit.
Email sem nedám kvůli robotům.

mikiki*
hodnocení

Jo,dobře,nevadí.mam mensi problem,musim se jit nachystatdo skoly a naucit do neceho.mohli bychom to probrat zitra?primo tady?Kdybyste mi prozvonil na 725252432,tak ja bych si ulozil vase tel.cislo a zitra bych se vam ozval,az bych byl na netu.Jestli by to tak slo teda

danten*
Zaregistruj se zde na poradte.cz a pak mi pošli pm zprávu přes kontaktní formulář.
Dávat sem mobil není nejrozumější způsob.
doplněno 08.11.11 20:30: Aha, ty jsi registrovaný.
Sry
Mám už nějak unavený mozek.
mikiki*
hodnocení

akorát nevím,jak se posílá ta pm zpráva

danten*
Dej mi do pm email, v mobilním zobrazení není možné napsat zprávu. Odpovím ti na soukromý email.
Nějak nejde v poště enable/disable rich text.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]