Nejste přihlášen/a.
Zdravim,jak mam znovu dat oddily na hdd?mam dva,jeden 500Gb a na tom mam windows,druhy ma 160GB a ja jsem smazal vsechny jeho oddily pres windows 7.Jakmám znovu dat ty oddily?Druhy Hdd se mi vubec neukazuje.
S tím obnovováním souborů bych moc nepočítal... mnoho se toho neobnoví a kdyžuž, tak to bude nečitelné...
doplněno 08.11.11 18:30: Teď jsem si vzpomněl na program GetDataBack (FAT32 nebo NTFS).
Pokud disk připojí k jinému PC, tak se soubory obnoví.
Podmínkou je, že po odstranění oddílů už na disk nic necpal.
Já musím souhlasit s bena,Recuvu jsem si párkrát testoval a vždycky to byla bída.Pár foteček a nějaké zbytečnosti ale s tím důležitým si nikdy neporadila.Né nadarmo ty společnosti,co se tím zabývají,chtějí za obnovu nehorázné peníze...
doplněno 08.11.11 18:37:Souhlas danten ale ten GetDataBack (FAT32 nebo NTFS).je placený,nevím,jestli by to v trial verzi zvládl...
doplněno 08.11.11 18:42: V trial akorát jpg a bmp.
Může se porozhlédnout na netu, nebo využít služby nejdeto.cz.
Oni GetDataBack mají.
Pozn. to není reklama ikdyž mám nabídku spolupráce.
No,ted je problém,mám zapojit normálně jen jeden hadr a spustit z biosu win 7?Protoze,kdyz tam necham oba dva hdd,takmuj se ukaze ale ten druhej vubec.a oddil jsem zkousel vytvaret,ale nejde,
Pokud nebudeš chtít data zpět, tak napiš a poradím ti co a jak dál.
Data jsem vytahl vcera,ale dneska jsem hdd formatoval a omylem jsem smazal vsechny jeho oddily.Byly 3.Kdyz bys bylhodnej a poradil by jsi dal a podarilo by se me to dati do kupy podle tvyho navodu,urcite bych se nejak odmenil.
Máš funkční Windows 7, který můžeš normálně spustit, nebo musíš udělat novou instalaci.
ještě že skacu do reci,mas icq,face,mail nebo neco tak?abychom to tady neza...li :D jojo,mam zapojeny ty dva hdd,zatim jedu na ten muj 500gb s windowsem 7
Mohli bychom to probrat na mém webu, ale tady se mohou ostatní alespoň poučit.
Email sem nedám kvůli robotům.
Jo,dobře,nevadí.mam mensi problem,musim se jit nachystatdo skoly a naucit do neceho.mohli bychom to probrat zitra?primo tady?Kdybyste mi prozvonil na 725252432,tak ja bych si ulozil vase tel.cislo a zitra bych se vam ozval,az bych byl na netu.Jestli by to tak slo teda
Dávat sem mobil není nejrozumější způsob.
doplněno 08.11.11 20:30: Aha, ty jsi registrovaný.
Sry
Mám už nějak unavený mozek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.