Nejste přihlášen/a.
Zdravim,jak mam znovu dat oddily na hdd?mam dva,jeden 500Gb a na tom mam windows,druhy ma 160GB a ja jsem smazal vsechny jeho oddily pres windows 7.Jakmám znovu dat ty oddily?Druhy Hdd se mi vubec neukazuje.
S tím obnovováním souborů bych moc nepočítal... mnoho se toho neobnoví a kdyžuž, tak to bude nečitelné...
Já musím souhlasit s bena,Recuvu jsem si párkrát testoval a vždycky to byla bída.Pár foteček a nějaké zbytečnosti ale s tím důležitým si nikdy neporadila.Né nadarmo ty společnosti,co se tím zabývají,chtějí za obnovu nehorázné peníze...
doplněno 08.11.11 18:37:Souhlas danten ale ten GetDataBack (FAT32 nebo NTFS).je placený,nevím,jestli by to v trial verzi zvládl...
No,ted je problém,mám zapojit normálně jen jeden hadr a spustit z biosu win 7?Protoze,kdyz tam necham oba dva hdd,takmuj se ukaze ale ten druhej vubec.a oddil jsem zkousel vytvaret,ale nejde,
Data jsem vytahl vcera,ale dneska jsem hdd formatoval a omylem jsem smazal vsechny jeho oddily.Byly 3.Kdyz bys bylhodnej a poradil by jsi dal a podarilo by se me to dati do kupy podle tvyho navodu,urcite bych se nejak odmenil.
ještě že skacu do reci,mas icq,face,mail nebo neco tak?abychom to tady neza...li :D jojo,mam zapojeny ty dva hdd,zatim jedu na ten muj 500gb s windowsem 7
Jo,dobře,nevadí.mam mensi problem,musim se jit nachystatdo skoly a naucit do neceho.mohli bychom to probrat zitra?primo tady?Kdybyste mi prozvonil na 725252432,tak ja bych si ulozil vase tel.cislo a zitra bych se vam ozval,az bych byl na netu.Jestli by to tak slo teda
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.