Mám problém s flash diskem. Jelikož mám usb výstupy na zadní straně pc, tak jsem si pořídil USB rozbočovač. Vše fungovalo jak mělo, až do té doby, kdy jsem formátoval pc. Od té doby mě flashka zapojená do rozbočovače nefunguje. Po připojení mě vyskočí okno Vložte disk F. Zkoušel jsem to i na druhém pc (notebooku), a tam to taky nefungovalo a to jsem ji připojoval přímo do usb slotu. Nakonec jsem zjistil, že když ji dám přímo do usb pc tak funguje, ale přes ten rozbočovač ne. Jak to napravit? Díky. Při formátu nebyla připojená.
Zvláštní,ale formát pc s tim nemá co dělat, rozboček je víc druhů- jedna o nějakou napájenou z usb nebo s vlastnim adapterem. Největší šance je že je v háji flashka- když neběhá ani v jiném pc (tam to dělá co?) Mimochodem já osobně když mam usb vzadu tak si nekupuji rozbočku ale prodlužovačku a vyvedu to někam na stůl- to je podle mě lepší Je taky možný že máš zrušený oddíl na flashce, zkus ji připojit jak běhá a normálně ji naformátuj co to udělá
janekkrat*
Je to obyčejná rozbočka napájená pc. A rozbočku jsem potřeboval, protože do ní mám zapojeno vícero věcí a ty fungujou bez problémů. Když flasku zapojím přímo do pc tak funguje, ale na tom notebooku kde jsem to zkoušel nefungovala. Psalo to stejnou hlášku Vložte disc F
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.