Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem,
mám problém a zkusím ho nějak popsat. Notebook HP mám asi dva roky a vždy šlapal dobře. Asi před měsícem se stal poprvé onen problém - při startu počítač zůstal viset při nabíhání WIN7 u hlášky \Spouštění systému windows\. Dál nic.
Zkoušel jsem nouzák a napoprvé nenaběhl. Napodruhé ano. V nouzáku jsem zvolil obnovu systému, ale všechny pokusy klekly. Potom jsem zvolil bod obnovy asi měsíc zpět a povedlo se. Systém pak měsíc startoval normálně.
Dnes se mi to stalo znovu a už žádný bod obnovy nefunguje.
Proto prosím o jakoukoliv radu. Předem za ně děkuji. Pročetl jsem nějaké diskuze a zjistil jsem, že by to mohla být buď špatná grafika, hadr anebo systém. Jinak NTB je ještě v záruce, takže další varianta je reklamace.
DD-Dave
Jen doplním, že (nejsem si teď jist výrobcem) ale někteří mají před bootem OS ještě většinou svou úvodní obrazovku se svým logem, kde je možnost zmáčknout klávesu na změnu bootování. U těchto ntb se mi nikdy nepodařilo projít F8. Vždy jsem musel nejdříve stisknout tu klávesu pro vstup do boot menu, vybrat interni hdd a PAK teprve F8
Nejprve mi nenaběhl nouzák, pak ano.
No, tento postup jsem taky zkoušel. Nic. Nicméně jsem ho zkusil ještě jednou a oprava startu se podařila.
Z toho usuzuji, že tam bude nějaký problém. Reinstal provést nemohu, protože nemám instal. DVD. Nicméně už jsem volal na HP linku a dopošlou mi ho.
Takže zatím problém "vyřešen" a příště zkusím reinstal. Když to nepomůže, tak se zase ozvu
Díky moc.
DD-Dave
Ještě jeden skromný dotaz...tím ccleanerem jste měl na mysli vyčištění disku anebo opravu registrů?
Děkuji.
DD-Dave
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.