Nejste přihlášen/a.
Zcela nejjistější je navštívit nějakou lepší a větší půjčovnu CD / DVD, která vlastní velice účinné profesionální leštičky na CD / DVD, za poplatek zhruba 50Kč Vám CD / DVD dokonale vyleští a bude jako nové, veškeré jiné akce jsou mnohdy ztrátou času
Poškrábané CD jde částečně vyleštit,ale jen pohybem od středu ke kraji Axiální čištění může situaci zhoršit.Před přehráním namoč disk do destilované vody.Toto prováděj jen ze strany záznamu.Na straně "etikety" se na disk nesmí ani sáhnout.
JABRAKA
Na straně "etikety" se na disk nesmí ani sáhnout - to jsem nějak nepochopil - proč? A zdá se, že fotky na cd jsou vypálený tak tam asi etiketa nebude.
To že pasta je nejlepšíleštícíprostřek je snad obecně dost známá věc, ale je vhodná na ůplně finální leštění, na hluboké rýhy moc nezabírá i když se rýha pastou zaleští, je pořád patrná a CD / DVD je sice čitelnější, ale nadále většinou zlobí, věřte mi mám s tím zkušenosti, nechat si to vylešit v půjčovně na té jejich mašině je nejlepší a hlavně nejrychlejší
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.