Nejste přihlášen/a.
Je možné instalačním CD Windows dostat PC do původního stavu,abych odstranila problémy,které jsem již na těchto stránkách popisovala nebo raději odvézt odborníkům?
mave, mě ještě napadla jedna věc. Nevím proč mám dojem, že nejde o starý počítač, ale to jen na okraj, skutečně ta informace vznikla v mé hlavě.
Co kdyby udělala, tedy za předpokladu, že má XPéčka, obnovení systému do doby, kdy si je jistá, že jí počítač ještě fungoval? Pro mě to bývá občas poslední možnost, jak se zachránit.
Pro Sonju: Start->Všechny programy->Příslušenství->Systémové nástroje->Obnovení systému"Postup podle návodu, zvolte"Obnovit systém". Objeví se kalendář se zvýrazněnými dny. Najet na zvýrazněné datum z doby, kdy jste si jistá, že Vám počítač ještě určitě bezvadně fungoval. Zvolit toto datum a pokračovat podle nabídky.
A modlit se, aby to fungovalo. Programy instalované po tomto datu se Vám ztratí z počítače, bude třeba je nainstalovat znovu.
Hodně zdaru.
Mave, klid. Holky to mají s technikou složitější. Chce to trpělivost.
Mave, až je někdy budeš mít doma tři a více a budeš s nimi dvacet let a více, naučíš se trpělivosti a diplomacii. Jinak nepřežiješ..
Máš vzkaz na ICQ.
Jinak ta obnova systému není špatný nápad, já se takhle párkrát dostal z dost slušných sraček - někdy jsou torrenty nahrané na webech pěknými"sons of bitch". Ale Sonja říkala, že ji to pustí jen k tomu dni, kdy vznikly ty sračky. Tudíž to je na reinstalaci, čož bude asi lepší, než opravná instalace. Doufám, že řekne, jak dopadla a co se dozvěděla a pochlubí se, co ji to stálo.
Ženy nelze pochopit, lze je jen milovat, nebo nenávidět. Mrkni se sem. Je tam pár pravidel, která je dobré dodržovat. Ovšem psáno ostravštinou mojí babičky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.