Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HP DESKJET F2200 ALL in one series

Od: babizna odpovědí: 2 změna:

přátelé,mám tuto tiskárnu -tisknu na ni jen dopisy (těch není moc)pár receptů(ty spíš opisuju)na jaře jsem nechala naplnit cartridge a je zase na suchu.Nějak jsem přestala mít důvěru k naplňování ,stojí stejně jako nová i když se mi prodavač dušoval že vydrží víc.Nové jsou snad plněné do dvou třetin.Kdo máte zkušenost s tiskárnou s funkcemi kopírování a skenerem(ten nepoužívám) za přijatelnou cenu a s většími cartridgemi .Snažila jsem se něco sklepat a nic.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

A nebude pro vás lepší pořídit si laserovou tiskárnu, která je pro vaše občasné tisknutí výhodnější? U inkoustové se část inkoustu spotřebuje vždy na čištění trysek před tiskem nehledě na to, že hrozí jejich zaschnutí při delším nepoužívání tiskárny.

Tiskárna s funkcí kopírování je vlastně jen skener namontovaný na tiskárnu. To co se seskenuje, tiskárna vytiskne.

sharkis*

S tou výhodností nevím nevím ;)

Pořizovací náklady laserové multifunkce jsou oproti inkoustovce zhruba dvojnásobné. Pokud paní tiskne sporadicky, troufám si tvrdit, že návratnost bude běh na velmi dlouhou trať... Osobně bych spíše doporučil nákup refill kitu a následné dokoupení inkoustu. Cena je směšná, například zde: inkoust-toner.cz/... - při rovnoměrném plýtvání barvami těmito inkousty naplníte kazetu hned 20x (běžná cartrige pojme 5ml od každé barvy) a tím pádem si, co se týče nákladů na 1 stránku, laser ani neškrtne :)

Jen dodám, že Toto dilema jsem také řešil, jelikož jsem sháněl nějakou levnou multifunkci na kolej pro tisk a kopie studijních materiálů - tato alternativa zvítězila:)

doplněno 07.11.11 18:12:

jen doplním, že viskozita inkoustů by neměla dělat problémy, kamarád tyto inkousty užívá i pro jinou tiskárnu než je uvedeno v seznamu u produktu;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]