Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

WMM- problém

Od: stanozajeci odpovědí: 3 změna:

Ahojte, prosím o radu s programem windows movie maker . Při ukládání zpracovaného filmu se mi nenačte odhadovaný čas ale místo toho odhadovaný čas se pořád navyšuje ... 30minut,60,70,5000,90000 , a signalizace zpracování pořád na nule. Prosím o rady? všechny fotky mají své zdroje , jen si nejsem jist s videem jaký má být formát pro zpracování? Překonvertoval jsem to na AVI . Předem dík za tipy

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Uložit film není jako uložit obrázek, který se ullží během sekundy. Film trvá hold déle a musíte počkat. Doporučuji vypnout zbytečné programy, aby se práce zrychlila a klidně nastavit vyšší prioritu - stsikněte Ctrl+Shift+Escape, klikněte v okně SPrávce úloh na Windows Movie Maker pravým myšítekm, zvolte Přejít k procesu a to cop bude zamodřelé, tak na to kliknout pravým myšítkem a na Nastavit prioritu a zvolit Vysoká.

stanozajeci
hodnocení

no jenže délka např. 300 000 minut je asi trochu fail ne? Dále se to pořád zvětšuje zatím ... no zkusím jak píšete ...

stanozajeci
hodnocení

Díky za tip, ale zjistil jsem že na to mám pomalý počítač tak jsem to udělal na novém a je to O.K!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]