Nejste přihlášen/a.
zdravím.chci se zeptat,ségře ukazal vcera notebook,ze ma nelegalni windows.Hned druhy den,kdyz ho zapla,se nacetl jen bios a pak uz jen cerna obrazovka s blikajici pomlckou.Chtel jsem preinstalovat windows tak,ze jsem dal do mechaniky dvd s windowsem 7 a v Biosu jsem nastavil prvni mechaniku,druhej hdd.Ale porad se nic nedeje.Prosim,jak mam nainstalovat windows?Vim,ze to delam nelegalne,ale nemam na to,abych daval 7000kc za cdecko 7.Staci rada nejaka.Dekuji moc
Pokud nemáš finance na zakoupení licence na legální operační systém (mimochodem nestojí zdaleka tolik co píšeš), vrať tam systém který byl na notebooku v době jeho zakoupení.
A to mám prosím udělat jak?Originální windows jsem k tomu nedostal.A mimochodem,včera jsem se byl v Brně dívat,a windows 7 ultimate stál 6990kč.
Na disku NB bývá další oddíl na kterém je uložena instalace operačního systému. Při startu NB se dá spustu obnova systému. Při tomto jsou ale veškerá data smazána!
Jinak krabicová verze Win7 Home Premium stojí cca 4000 Kč.
OEM verze legalizační cca 2800 Kč.
Netuším, proč musíš mít zrovna verzi Ultimate.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.