Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program Drill 2000 - návod

Od: ildika® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

nemohli byste mi, prosím, někdo napsat návod k používání tohoto programu? Pořídila jsem si ho, ale nevím např., jakým způsobem se vytváří slovní zásoba. Žádný návod jsem zatím nikde nenašla. *hi*

Předem děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nna webu výrobce programu je krátká dokumentace:

drillonline.cz/...

A je v ní i zmínka ohledně editace databáze slovíček.

hodnocení

Moc děkuji. :)

hodnocení

Zkoušela jsem to, ale z nějakých důvodů nechce program přijímat nové soubory. Když stisknu "import soubor Excelu", požaduje název dokumentu. Pokud zadám jakýkoli název, označí ho vždy za nesprávný :(

Jinak myslím, že jsem postupovala přesně podle návodu - slovíčka jsem psala do prvních dvou sloupců, do prvních políček jsem umístila název těchto sloupců.

dzordz*

Zkuste ten excelový soubor umístit někam, kde nebude název a cesta obsahovat diakritiku a mezery, třeba přímo na C:

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]