Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám OS Windows XP Professional SP2 a čím dál tím častěji mi padá OS(tedy myslím, že to je tím), vyhodí to modrou obrazovku s něčím, co ani nestihnu přečíst, protože počítač se za necelou vteřinu po tom restartuje, neví někdo, čím to je a popřípadě jak to napravit, aby to nedělalo? OS jsem přeinstalovával naposledy asi před 2 roky. Díky.
Čistíš aspoń registry? To ale n eřeší Tvůj problém.
Tak za prvé. Klikni pravým tlačítkem ne Tento počítač -> Vlastnosti -> Upřesnit -> Spuštění a zotavení systému - Nastavit. Tam odstraň vykliknutím fjfku u "Automaticky restartovat". Poté restrartuj počítač, opiš, popř. vypiš to, co Ti to vypyisuje (text na modré obrazovce). Ten sem následně napiš/vlož.
Pomocí tohoto se dá také zjistit kde je chyba.Ten log sem pak můžete dát... slunecnice.cz/...
doplněno 07.11.11 12:43:Tohle už je klasika slunecnice.cz/...
nezaškodí projet a vyčistit.Pak možná i fyzické smetí odstranit vysátím a nezaškodí dotlačit všechny komponenty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.