Nejste přihlášen/a.
přeinstaloval jsem OS. Pak jsem nainstalovat MS offis 2007 home/student legál. Zadal jsem Key a instalace proběhla standardně. Při otevření Outlooku mi nabízí aktivaci. Zadám key z instalace a hlásí mi, že je špatný. Tomu nerozumím. Může mi někdo poradit? Za odpověď předem děkuji
Pravděpodobně máš nainstalovné dvoje Office, proto po Tobě Outlook chce klíč, nebo nevíš, jakou verzi máš nainstalovanou a další možnost je ta, že jsi využil 30-ti denní (nebo 60-ti denní? teďka nevím) verzi a po vyrpšení její platnosti si zadal svůj licenční klíč. A poslední možnost je ta, že jsou špatně nainstalovány, může být nějaká chyba v registru. Zkus je odinstalovat, promaž registry např. CCleanerem a znovu nainstaluj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.