Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

OpenCandy na co je

Od: hrabal odpovědí: 14 změna:

AppData -> Roaming -> OpenCandy -> OpenCandy_nejake cisla

Co to má znamenat? To zrychlení počítače je součástí windows?

OpenCandy na co je

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

No to teda není,někdo Vám ten prog musel nainstalovat.Rychle s ním pryč...:)

hrabal

Co všechno mám odstranit?

ahasver4*

Podívejte se do Programy,podle toho jaký máte OS a dejte odinstalovat.Nejlépe pomocí tohoto... slunecnice.cz/...

použil bych i .. slunecnice.cz/...

hrabal

Teď si nerozumíme. Jaký program mám odinstalovat? A co ty soubory - jsou nebezpečné?

ahasver4*

dzordz na to už odpověděl

danten*
hodnocení

0x
Nejdříve bych pátral po instalacích programů.
OpenCandy je vlastně podpora pro vývojáře SW, kdy s programem je nabízen i nástroj třetích stran jako je např. ASK.
Nějaký program v pc může být nalinkován na nástroj třetích stran a po tvrdém odstranění může dojít i k poškození systému.
Určitě doporučuji udělat log a vložit jej na specializované stránky.
hrabal

Jak mám udělat log? Na jaké stránky? Vzpomínám si že součástí nového winampu byla i instalace programu zrychlení počítače. Ale co je LatestDLMgr? a ta ikona a speedstarter?

danten*
microsoft.com/...
doplněno 06.11.11 14:37: Jsem na mobilu a musím si schladit palec, jinak bych ti napsal více info. doufám, že z odkazu vše pochopíš.

dzordz*
hodnocení

0x

Odisntaloval bych celé OpenCandy, nejspíš se to tam vnutilo při nějaké instalaci (podobně jako toolbary a jiné srágory) a jeho jediná funkce je, že to při dalších instalacích nabízí "podobné, související programy, které by vás mohly zajímat" = v podstatě reklama.

hrabal

Jak odinstalovat? V ccleaner jak říkal shasver4 tam žádné OpenCandy není.

dzordz*

No, podle webu se ten program vlastně neinstaluje, je obsažený jen v tom "hostujícím" instalátoru. Takže by mělo stačit smazat celou tuhle složku a případně vyházet související klíče v registrech.

hrabal

Složku OpenCandy nebo složku OpenCandy_číslo?

dzordz*

Tu nadřazenou, nebo je v ní ještě něco dalšího, důležitého?

hrabal

Ne ve složce OpenCandy je jen složka OpenCandy_číslo... takže smažu složku "OpenCandy" (a tím se zbavím i té podřazené "OpenCandy_číslo") - jen ověřuju

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]