Potřebuji poradit. Chci prodat současný počítač s monitorem, neboť jsem si koupul nový notebook. Zajímalo by mě jaká je rozumná cena této sestavy v současné době a zda se prodej vůbec vyplatí.Kam případně je dobré dát inzerát? Počítač+monitor jsou staré přesně 5.let. Zatím fungují bez problémů, jen počítač musel být dříve asi 3x přeinstalován, v poslední dobou bez problémů. Podrobnější info: 1) Nákup - PC 22.11.2006 (cena při koupi 14 500 Kč) Intel Celeron CPU 3,06 GHz 0,99 GA RAM paměť - C - 145 GB + CD 1pack Windows XP Home 2) monitor LG L1919S-SF Silver/Black (cena při koupi 4944 Kč) Díky
Neporušuj prosím pravidla poradny. Pokud chceš něco koupit, použij pm jako registrovaný. Zde je pouze poradna a ne shop. doplněno 06.11.11 11:22: Odpověď by měla být: Já bych ti za sestavu dal třeba hned 2000,-. Můžeš jí nabídnout třeba na aukro?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.