Nejste přihlášen/a.
Nejde mi se přihlásit na můj mail, stále mi píší již jste přihlášena jako ... a nic, musím zavřít tento prohlížeč (mozillu) a přihlásit se na meil na internet explorer, který mi jinak nevyhovuje a musím ho používat jen kvůli tomu, abych se dostala na mail. Už sem vymazala všechny cookies, jak mi bylo razeno a nic, prosím nevíte čím to je? Dřív mi meil fungoval normálně a stalo se to náhle.Díky
doplněno 16.01.13 12:28:Smazala sem cookies i cache,ale zakázat cookies tam nikde nemám, tak nevim jestli sem je i zakázala, stále se ale nic nezměnilo a do mailu se nedostanu
Vymazala jsi i mezipaměť (cache)?
doplněno 15.01.13 21:30:@ivzez: Tohle dělá Seznam.
doplněno 15.01.13 21:30:Stejně mi blbnul Iron (=Chrome) a pokud si to dobře pamatuji, pomohlo vymazání cache a cookies.
Od kterého poskytovatele
máte e-mail?
doplněno 15.01.13 22:41:@Praivo, ano, tohle dělává Serznam, konkrétně v prohlížeči Opera, pokud globálně nepovolím cookies. Ale ve Fierefoxu jsem se s tímto problémem nesetkala ani u Seznamu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.