Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemohu se přihlásit na mail

Od: paff23* odpovědí: 8 změna:

Nejde mi se přihlásit na můj mail, stále mi píší již jste přihlášena jako ... a nic, musím zavřít tento prohlížeč (mozillu) a přihlásit se na meil na internet explorer, který mi jinak nevyhovuje a musím ho používat jen kvůli tomu, abych se dostala na mail. Už sem vymazala všechny cookies, jak mi bylo razeno a nic, prosím nevíte čím to je? Dřív mi meil fungoval normálně a stalo se to náhle.Díky

doplněno 16.01.13 12:28:

Smazala sem cookies i cache,ale zakázat cookies tam nikde nemám, tak nevim jestli sem je i zakázala, stále se ale nic nezměnilo a do mailu se nedostanu :(

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

3x

Vymazala jsi i mezipaměť (cache)?

doplněno 15.01.13 21:30:

@ivzez: Tohle dělá Seznam.

doplněno 15.01.13 21:30:

Stejně mi blbnul Iron (=Chrome) a pokud si to dobře pamatuji, pomohlo vymazání cache a cookies.

paff23*
hodnocení

Jak se prosím maže ta mezipamněť? Nebo cache? Mám seznam.Díky

hodnocení

2x
Seznam a centrum trvají na tom že člověk musí mít povolený ukládání cookies. Počítám že sis je při tom mazání zakázala. Když nechceš aby se ti mraky cookies ukládaly je lepší zvolit jejich automatické mazání při vypínání prohlížeče než je úplně blokovat.

iz*
hodnocení

0x

Od kterého poskytovatele

máte e-mail?

doplněno 15.01.13 22:41:

@Praivo, ano, tohle dělává Serznam, konkrétně v prohlížeči Opera, pokud globálně nepovolím cookies. Ale ve Fierefoxu jsem se s tímto problémem nesetkala ani u Seznamu.

paff23*
hodnocení

Tak sem to udělala dle návodu, uvolnila se mi pamněť v pc, ale do mailu se stále nedostanu, asi ho hodím z okna*zed*

praivo*

Zaškrtla jsi v CC u tvého prohlížeče položku "Internet Cache"?

doplněno 17.01.13 17:22:

= CCleaner

paff23*
hodnocení

Co je to prosím CC?

paff23*
hodnocení

Jo jo to je tam předzaškrtnutý a nic, chjo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]