Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde facebook

Od: kuratko® odpovědí: 10 změna:

Ahoj...zkrátím to...nejde mi facebook, ne že by to byla tragédie, ale vše ostatní na netu jde, jen u facebooku mi to ukazuje, že se připojení nepodařilo...jak se můžu připojit?díky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Zkuste to projet tímhle... slunecnice.cz/...

dolis72*
05.11.11 16:45

*palec*:D

hodnocení

Měla jsem přes facebook viry v pc...ale mam to vyčištěné...na facebook mi to stále nechce pustit

ahasver4*
Nainstaluje si ten program a spuste ho v nouzovém režimu,aby se ty potvory neměly kam schovat...Třeba tam ještě nějaká zbyla..:)A neškodilo by spustit nástroj chkdsk...doplněno 05.11.11 17:05: Návod zde,byl jsem líný to psát sám...:)Postup je nasledovný:1. V ponuke Štart klikneme pravým tlačidlom myši na položku Počítač.2. V dialógovom okne Počítač klikneme pravým tlačidlom myši na zväzok, ktorýchceme kontrolovať a vyberieme položku Vlastnosti.3. V dialógovom okne Vlastností zväzku sa prepneme na kartu Nástroje a klikneme natlačidlo Skontrolovať.4. Pre kontrolu chýb bez opravy vyčistíme obe polia a klikneme na tlačidlo Spustiť.5. Pre kontrolu chýb s pokusmi o ich opravu vyznačíme niektoré z nasledovných polí:»» Automaticky opraviť chyby v systéme súborov;»» Vyhľadať a pokúsiť sa obnoviť chybné sektory.6. Po nastavení možností automatických opráv klikneme na tlačidlo Spustiť. zobrazí savýzva pre naplánovanie kontroly na najbližší reštart systému.7. Klikneme na tlačidlo Áno pre naplánovanie kontroly.8. Po analýze a oprave chýb klikneme na tlačidlo OK.
hodnocení

udělala jsem vše...a nic :( hlásí to chybu 102

jayeles*

zkuste to přes proxy server : f3.proxymice.com/... ... to by mělo fungovat ;)

hodnocení

když se přihlásím, hlásí mi to, že můj účet je dočasně uzamčen...ale přes to proxy, jsem se aspoň dostala na přihlášení...

hodnocení

už to jede...díky :) nenadělá mi to nějakou neplechu? :( je to bezpečné přihlášení?

jayeles*

bezpečné to je...tohle je oficiální proxy fb..

dzordz*

Opravdu?

Registrant Name: VPRIVATE LTD

.. The Proxymice Service is in no way affiliated with the Facebook Service ..

This service is provided as-is, and Proxymice disclaims all warranties of any kind. Proxymice gives no warranty that this service will be uninterrupted, secure or free of errors.

doplněno 06.11.11 13:59:

Neplechu u vás v počítači s nejvyšší pravděpodobností neudělá žádnou, ale jak to naloží s vaším přihlašovacím mailem a heslem .. kdo ví.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]