Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skype VS Facebook

Od: matlysek* odpovědí: 9 změna:

Dobry den mam jeden zasadni problem.Povolil jsem si ve Skypu Facebook,ale za prvni me to otravuje a zneprijemnuje praci na PC a za druhe mi to vyhodi treba dvacetkrat po sobe jednu zpravu z chatu.Zkousel jsem program odinstalovat,nepomohlo.Nasledne jsem i reinstaloval Win,i kdyz ani ne tak kvuli tomu,ale stejne ten facebook tam mam po znovu naistalovani Skypu takze v nastaveni PC to nebude.Nevite nekdo kde to mam z toho zkypu odstranit,uz mi z toho fakt hrabe... Diky.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dolis72*
hodnocení

1x

Deaktivace účtů FB

www.facebook.com//...

wladi*

Díky, je uděláno.

ter*
hodnocení

0x

Zkus zrušit facebook a pak založit nový, s jiným e-mailem... ;)

Taky sem něco takovýho měla a nebo zkus nastavení facebooku v programu skype, tam máš tušim že odebrat aplikaci facebook z programu skype... ;)

A co zrušit FB a novej už nezakládat, hnedle bude fura volnýho času a třetina problémů s kompem.

matlysek*
hodnocení

no to jsou odpovedi jak z nosu,nevim proc sem vubec pisi,kdyz tu radi takovy inteligenti.Ja nescu zrusif ucet na FB , ale aby mi zmizlo FB ze SKypu... :D Asi jsem to napsal moc slozite,ze,jinak kdyz to nevim tak radsi mlcim a nepisi zde takove chytre rady...

Jinak co delam se svym casem je moje vec ja vam take nerikam ,proc ztracite tady cas takovymi hloupymi odpovedmi,na ktere se vas nikdo nepta,hmmm...

Jinak uz jsem na to konecne asi prisel sam,pac uz se mi to neprihlasuje.Musi se zakazat aplikace tretich stran,nebo co to bylo v nastaveni.

Zajimava je jedna vec pokazde kdyz chci s necim poradit a napisi sem,tak se stejne nic nedovim,nebo malo kdy,takze si asi zmente nazev Domeny,nebo vytridte tyhle hlupaky,i s jejich chytrymi radami k nezaplaceni na ktere se jich nikdo neptal.Dekuji.

doplněno 05.11.11 23:09:

Jo jeste ste mi mohl poradit treba zrusit Skype ze ot by bylo jeste o jeden problem s PC min ne :D

juldab*

Hele mladej nerozčiluj se a napiš jakou verzi Skype máš. Na eng forech pišou že to u starejch verzí nešlo ale od 5,1 už by to mělo jít odstranit.

doplněno 05.11.11 23:53:

Jinak by to mělo byt tady

Skype VS Facebook
matlysek*
hodnocení

No slusny pokus,ale akorad,ze ve Skypu zadne nastave Facebooku neni,je videt,ze asi Skype nevlastnite...

Jinak jak jsem psal nize neptal jsem se vas na to jestli mam zrusit ucet na FB.

výtka
Upozornění od sys hejkal 06. 11. 2011 04:07:48
matlysku, už jsi tu na poradně dost dlouho... máš tu nemálo dotazů, na všechny ti uživatelé dávali rady, mnohé z těch rad ti pomohly. Nevidím důvod, proč se na rádce a poradnu jako takovou hněváš... zkus si přečíst pravidla a FAQmyslím, že i nesouhlas s některými odpověďmi se dá vyjádřit bez napadání a pochybování...
matlysek*
hodnocení

Dobry den ,no ja mam posledni verzi Skypu,jinak jestli povazujete za odpoved zruseni neceho co nechci,tak to se potom omlouvam.Nechapu potom smysl toho serveru,kdyz radi obejiti problemu,na misto reseni... A propo jsem zde registrovan kvuli rade,ne abych radil,coz snad nemusim neniliz pravda.Nevim co vam prpada neslusneho na mem postoji k k temto bezduchym "odpovedim" kdyz muj problem se nesnazi resit,ale obejit.To zde muzu take takhle radit to bude urcite kazdy spokojeny,nemyslite.Vyjma juldab@ ktery se nesnazi problem resit :) A jinak ja se nerozciluji,jen rikam svuj nazor. S pozdravem...

problem vyresen bez zruseni uctu,,,,,

doplněno 06.11.11 10:24:

jo a jinak ja si cenim snahy ,a vym ze mi treba nekdo zde pomohl,ale myslel jsem to konkretne k tomuto dotazu,tak nevim proc se osocujete vsemi dotazi na ty jsem to nemyril.

wladi*

Zdvořilý dotaz: znáte postup jak zrušit Facebook? Poraďte!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]