Nejste přihlášen/a.
Windows Media Player mi nepřehraje kus filmu, stažený z uložto, v čem by mohla být chyba? Píšou se mi tam možnosti, že bych nemusel mít nainstalované aktualizace ovladačů - ale ty snad mám všechny. Dále by to mohlo být tím, že v počítači, když se proklikám k nějakýmu tomu správa počítače-správa zařízení, tak by tam prej jak jsou řadiče zvuku, videa a her měl být zakázaný zvuk, tak jsem se tam podíval a mám tam normálně puštěný REALTEK HIGH DEFINITION AUDIO, takže tady by mělo být taky všechno v pořádku.
Kde ještě může být chybka? Poraďte prosím počítačovému analfabetovi. Jde přehrát stažený film RealPlayerem? To je asi blbost, jenom koukám, že je tu v PC taky nainstalovaný. Jaké jiné programy by mi to mohli přehrát?
nainstalovat kodeky : www.slunecnice.cz/...
nebo zkusit jiny player : www.zive.cz/progr/...
pokud to ale nepřehraje jen část filmu,tak asi nebude stažený celý...
WIndows Media Player neobshauje moc kodeků v základu. Problém je třejmě ten, že nemá kodek, kterým by film dekódoval a přehrál.
Proto si stáhněte a nainstalujte K-Lite Mega Codec Pack /při instalaci odznačte instalaci Media Playeru Classic, toolbaru, apod./. Při instalaci nastavte asociace pro WIndows Media Player - instalátor se na to zeptá, stačí jen zatrhnout u WMP ten čtvereček a pak klikat na Select all.
Nebo si místo K-Lite nainstalujte CCCP. Tam de facto stačí klikat na Next, akorát koukejte, zda-li Vám nebude nabádnut nějaký toolbar či jiný program - v případě, že ano, odmítněte instalaci onoho programu a pokračujte v instalaci CCCP.
Třetí možnost je nainstalovat jiný přehrávač, například KMPLayer nebo GOM Player, VLC Media Player...
K-Lite stáhnete zde: slunecnice.cz/...
CCCP stáhnete zde: slunecnice.cz/...
Ten Real Player přehraje soubory Real media, tj. .ra, .rm apod. Před instalací K-Lite ho odinstalujte - vše bude odteď přehrávat WIndows Media Player.
Tak jsem dal na vaši radu a nahrál do počítače KMPlayer. Ale nechce se mi to přehrát, stáhnu si film a když na to kliknu automaticky se zapne Windows Media Player no a tím to nejde přehrát. Jak docílím toho, aby se stažený soubor přehrál v tom KMPlayeru? Snad by bylo dobře odinstalovat WMP, ale když kliknu na ovládací panely - programy a funkce tak ho tam nenajdu.
Stáhněte si VLC,ještě se mi nestalo,že by něco nepřehrál... slunecnice.cz/...
doplněno 05.11.11 16:07:Taky se přtkláním k tomu,že film se nestáhl celý.Možná chyba toho,co film ukládal...
Je to .rar, ale když si teda vybírám v čem to chci otevřít, tak mi to nabízí všelicos včetně 7 zip file manager a Media player classic - home cinema, ale KMPlayer tu není, přestože už ho mám na ploše. Asi musím restartovat PC. A na uolzto má tenhle datový soubor jako hodnocení tři hvězdičky z pěti, což by mohlo znamenat, že není kompletní a teda je nepřehratelný
Hvězdičky znamenají úplně něco jiného,Vy nemáte na otevřeví raru v PC program jako třeba toto? slunecnice.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.