Nejste přihlášen/a.
Mam tuner tv expert 2.3.1.0.Po instalacii nemam signal,ziadny kanal,nic.Co este potrebujem k sledovaniu tv na PC?
Ahoj. Měl jsem ten samý problém. TV tuner (softwer k němu dodaný) nenajde signál tam kde není. Anténky nejsou moc výkonné. Co jsem udělal: vyjel na kopec kde jsem určitě věděl, že signál bude. Zadal jsem ladění a našlo mi to 8 poskytovatelů TV a radio signálu. Pak jsem jel domů a pri zapojení TV tuneru(DTV Dongle Gold, výrobce Leadtek. soft WinFast) se už zobrazuje i síla signálu. U mne i 20cm nahoru dolů nebo do stran dělá hodně. Nakonec jsem na kablík od antény přidělal asi25cm měděný izolovaný kablík a signál se taky zlepšil. No chce si s tím pohrát a dneska jsem s příjmem spokojený. Chytám ve výborné kvalitě všechny dostupné stanice. M.
Máte všechny ovladače?Zkusil bych stáhnout nejnovější.
doplněno 05.11.11 13:21:Tohle by vás na ně mělo nasměrovat... slunecnice.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.