Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém se spuštěním OP

Od: luisfigo33 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den...

Mám technický problém.Při zapnutí pc se objeví jen výrobce základní desky což je Soltek píše že našel procesor MAIN Processor: AMD aAthlon(tm) 64 Processor 2800+ 64

více o hardwaru to nepíše a dále spouštění nepokračuje.Odtud bych se měl dostat maximálně do BIOSU což se mi nepodaří z důvodu nefukčnosti klávesnice v týto fázi spouštění.USB klávesnice to dělají normál ale zkoušel jsem to i s PS a to samé.Prosím o radu jak tento problém vyřešit nebo v čem je aspoň chyba... Procesor chladí dobře (nová termální pasta) ... Ventilátor funkční naplno ... Předem moc děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

luisfigo33
hodnocení

Omlouvám se za chybu v nadpise není to problém se spuštěním OP ale samozřejmě OS ...

hodnocení

0x

Noo tak nejde spustit OS nebo nedojede ani post? PS2 kláveska musí být zapojená před spuštěním pc jinak se nechytne ps2 port.
Co předcházelo tomuto stavu. Nebo to začalo jen tak při dalším spuštění?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]