Nejste přihlášen/a.
Dobrý večér,chtěl bych jse tady s váma poradít,jak mám nainstalovat systém Windows z USB FLASHDISKU.Takže v biosu jsem to změnil abyto načítalo z flasky,za 2,instaluji windows 7,je tam 5 operací,za 1 kopirováni souboru systému windows,to jse povede,za 3 rozbalování souboru systému windows,to je taky OK,za 4 instalace funkci,to je taky OK,,a za 5,tam zbívá dokončení instalace,a to mi už nic neudělá,Skončí to tak že jse udělají všechny ty kroky,až po instalací těch aktualizací ,a pak jse počittač restartuje,a jde to zas od ZNOVA,jak je to možné,že to neudělá ten poslední krok,jak je dokončení instalace?pak mě to hodí hlášku že to udělá nakou složku windows old.Poradtemi,že když jse ten počitač samo od sebe restartuje,tak by to mě lo snad naběhnou,k tomu poslednímu kroku,DOKONČENÍ INSTALACE SNAD?
Dobře,ale i když neklepnu na jakoukoli klávesu,tak to hodí hlášku systém windows jse automaticky restartuje,a běží tam čas asi tak do 10 vteřin,stou klavesou to jenom urychlíš.tak že jse to stejně restartuje.Aby to dokončilo tu instalaci.Ale snad můžu tam nainstalovat,jinej OP systém Wndows 7,když tam byl Windows 7 Starter?Prostě tohle teda nechápu,tak co bys te dálí vy na mým místě.NECHÁPU TO.
.
Jak je ukázano na fotce na hoře,tak to udělá ty 4 kroky,a pak jse to restartuje,a mělo by zbýt dokončení instalace,ale zeleně jse ofajfkuje všechny 4 operace,až po dokončení instalace,ta jse taky odfajfkuje zeleně,pak jse to restartuje,a nic a znova jestli chci naninstalovat OP systém,TAK ŽE ZAS TO SAMÍ OD ZNOVA.
Já bych to asi vyděl tak že jse nato vy...ru,a dám to reklamaci,už mě to nebaví,čekám dlouho,a stejně žádný výsledek.
doplněno 05.11.11 09:05:Někde je v něčem CHYBA,ale kde,když to nevyřešíme ani tady,tak to jistí reklamace.
doplněno 05.11.11 09:07:Jako fakt už na to nemám NERVY , 2 dny jsi stím hraju,a žádný VÝSLEDEK.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.