Nejste přihlášen/a.
Ahoj, potřeboval bych poradit, či zjistit jestli někdo nemá stejný problém. Od té změny vzhledu v gmailu se mi špatně zobrazuje diaktitika resp, ž, š, č... píše to tyhle znaky ą,ľ,» nevíte někdo co s tím?
Díky Petr
Problém bude možná v nastavení prohlížeče, zkuste změnit v záložce Zobrazit, kodování. Primárně by měl být automatický výběr.
díky za radu, ale prohlížečem to asi nebude. Zkoušel jsem firefox, operu i chrome a dělá to stejně. Mavíc text je zkomolený i u příjemce zprávy.
Přesně stejný problém řeším i já... najednou mi to ukazuje divné znaky místo písmen s háčky a čárkami... chyba bude asi u nich...
doplněno 03.11.11 23:10:ještě chci doplnit, že i když jsem přepnula znovu na starý vzhled, problémy trvají, stále tam mám ty divné znaky... tak fakt nevím...
Tak už jsem to možná vyřešil.
Mindo, nastavte si v nastavení - obecné - úplně na konci je kódování odchozích zpráv, měl jsem zaškrknuto to výchozí a při změně na UNICODE (UTF-8 ) to pomohlo, tak snad to pomůže i Vám příp. ostatním, kteří budou řešit podobný problém a určitě nejsme jediní (pár kamaradů má úplně stejný problém).
zkusila jsem to a nepomohlo... ale logicky, když je to nastavení odchozích zpráv, může to ovlivnit i zprávy došlé?
No, logicky asi ne , já nevím nejsem zase takovej odborník, jak píše kolega budeme muset psát chvíli bez diakritiky, horší je to, ale s příchozí poštou... tak snad to brzo vyřeší, už mě to začíná trochu vytáčet
Zdravím ve spolek, mám stejný problém, špatná diakritika u příchozích e-mailů (š, ž, ř,..) Dělalo mi to už před přepnutím do nového rozhraní, zkoušel jsem všechny volby nastavení gmailu, prohlížeče FF, Chrome, Opera, IE, i různé OS (W7, XP), stále zlobí.
Problém je tedy evidentně na straně gmailu, už jste jim o tom někdo psal?
MaK.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.