Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení soukromí na Facebooku

Od: moon* odpovědí: 10 změna:

Ahoj,
teďka na Facebooku zase něco vymýšleli se soukromím.
Na Hlavní stránce je napravo lišt,a kde se zobrazuje: Uživatel okomentoval stav uživatelky...víte co myslím. No jenže jsem tam i já, že já jsem okomentoval tohle a tohle a vidí to mí přátelé.
Jak to můžu bloknout? Díky.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nejlepší nepoužívat FB a pak nemáš vůbec takovýhle problémy.

bena*

Dobrá odpověď. Spousta lidí zná asi moje názory na sociální sítě a další témata, ale rád ho zde napíši znovu. Facebook a ty různé napodobeniny jsou žrouti času, jsou prakticky k ničemu a akorát člověk na nich poskytuje různé údaje, které mohou být zneužity, například emailová adresa> zasílání spamu, apod.

Beno, já su třeba přes fejsbůk v kontaktu s pár lidma který sem neviděl i několik let.

ter*
hodnocení

0x

Ahoj, když se přihlásíš na facebook, tak vpravo máš takovou šipku dolu a na tu když klikneš, tak tam máš nastavení soukromí, tak na to klikni a koukni se tam, máš tam blokování osob a aplikací, třeba tam najdeš to, co hledáš a nebo také zkus na facebooku sjet úplně dolů a máš tam Soukromí, na to klikni a tam máš též nastavení, ale trošku rozšířenější :))

stribrnak*
hodnocení

0x

nepoužívej facebook,připojuji se k Bene Jenykovi,je tady v tom pravda

dzordz*

Hmmm, mám takovej pocit, že stupidita a takovýhle fotky začly mnohem dřív, v zahraničí na myspace, u nás na xchatu. Ale teprv až facebook se objevil ve zprávách a v hlavním vysílacím čase všech televizních stanic, takže za to může.

Tady by se taky daly najít hloupé a povrchní dotazy, stejnou logikou by se mohly celý server a všechny diskuze označit za zbytečné.

moon*
hodnocení

Díky, negativních názorů na Facebook jsem slyšel miliony. A to není odpověď na moji otázku, takže můžeš do mě valit jak chceš, ale Facebook si nezruším. Mám svých stabilních 130 přátel a nesedím tam celé dny. Stačí?
Pořád jsem nevyřešil to soukromí, tam to není. :(

Není to odpověď na tvou otázku, to uznávám, naopak je to odpověď trochu mimo mísu, ale stoprocentně funkčí. Víc ti neporadím.

dzordz*

Mám pocit, že zabránit zobrazování tohodle ani nejde. Ale možná jsem na to ještě ve vší té přehlednosti nepřišel.

miss007*
hodnocení

0x

Jj, to je otřesná novinka, úplně z toho šílím :) Prolezla jsem snad všechno a myslím že to, že to nejde zablokovat, je právě záměr *frajer* Takže to prostě nemáme šanci...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]