Nejste přihlášen/a.
PROSÍM O RADU? Když volám já cez odorik účastníka na druhé straně slyším , ale on mne ne
Tak na tom jsem byl stejně pokud se volalo z PC přes ten jejich program. Neporadili a tak jsem to neřešil a volal pomocí SKYPE. Stačí si dát do kontaktů "odorik.cz" a do chatu napsat volané číslo a odeslat. Oni hovor spojí. Funguje to ikdyž nejsou ONLINE.
Ovšem pouštět PC je otrava a tak jsem koupil telefon WELL 3170IB ten je pro 2 poskytovatele. Někdy se mi zdá že volání na pevnou je lepší přes MIKROTECH a o pár halířů levnější.
No a v tabletu je nainstalován CSip Simple
Napište z čeho voláte. Pokud z PC, máte kontrolu před voláním ozvěnou. Pokud není, máte chybně nastavenou zvukovku. Zpětné volání mobil - mobil funguje také bez problémů. Vše používám často a nebyl problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.