Nejste přihlášen/a.
Dobry den mam proble s internet, abych to popsal blyze uz si nevim rady proste chvylku internet jede a po chvylce se odpoji a nasledne cca do 3-5 sec se pripoji jsem pripojenej kabelem OS vista a uz nevi co a jak voala jsem i na poskitovatele sluzeb kde my bylo receno ze je problem v mem PC ale ja uz nevim kde hledat dekuji za pomoc
Co třeba vyměnit síťový kabel či zkontrolovat konektory nebo nainstalovat do PC druhou síťovou kartu. Nebo na původní kabel připojit jiný počítač, jestli to bude dělat taky. Pak poznáš, jestli je chyba ve tvém PC nebo už před ním.
Ado dekuji ten kabel zkusim ale byl primo novi primo k modemu originla ne zabalenej , mel jsem tp zapojene pres kabel v noteboku a tam to nedelalo bylo to vse OK sitova karta me taky napadla ale tu momentalne nemam po vejplate ji prava ze zkusim u uvidim. Děkuji P.S. Omlouvam se za pravopis
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.